У збірній України з'явився свій Бекхем

Зінченку треба йти з "Манчестер Сіті"

Коли в національних чемпіонатах зіграно мало матчів, говорити про справедливість чи несправедливість виклику до збірної не доводиться. Тренери отримали занадто мало інформації про стан і форму гравців.

Єдине, що мені не подобається – ігнорування периферійних команд. Знову не отримав виклику Олександр Філіппов із "Десни". Те саме стосується і Дениса Фаворова із "Зорі". Хлопці набагато більше заслужили виклик до збірної, ніж Олександр Сирота із "Динамо". Хлопець викликаний лише тому, що травмовані основні захисники. На полі він не вражає.

Мені подобається, що за збірну може дебютувати Валерій Бондар із "Шахтаря". Талант захисника помітний. Чим раніше він отримає шанс – тим краще. Тимчика викликають на дуже проблемну позицію – правого захисника. Зліва ми маємо трьох кваліфікованих кандидатів – Миколенка, Соболя й Михайличенка. А на правому фланзі є лише Караваєв.

Мені подобається, що за збірну може дебютувати Валерій Бондар із "Шахтаря". Талант захисника помітний

Отримали виклик до збірної Коваленко і Шапаренко. Навряд чи вони матимуть шанс на "основу", поки в збірній є Зінченко й Малиновський.

Стосовно Зінченка. Він сам по собі є публічною людиною. А одружившись на такій самій публічній Владі Щегловій, Олександр мав би бути готовим, що тепер його поведінку розглядатимуть під мікроскопом. Це український прототип Девіда Бекхема і Вікторії Адамс.

Зінченку треба йти з клубу. Він наговорив зайвого і погіршив свою ситуацію. Раніше Гвардіола був видатним тренером, а тепер перетворився в не надто видатного. Олександр відчуває усю непевність свого становища.

Він – гравець універсал. Грав у Гвардіоли, поки були травмовані основні виконавці. Потім міцно сів на банку. Навряд чи ситуація знову стане такою, що всі травмуються. Олександр ризикує перетворитися в глибокого запасного.

Важко відновити форму Роману Яремчуку, бо він не грав півроку. До того ж "Гент" несподівано програв у чемпіонаті Бельгії три стартових матчі. Роману піде на користь зміна обстановки завдяки збірній. Логічно, що виклик до національної команди отримав Владислав Супряга. Форвард "Динамо" зараз на видноті, про нього багато говорять, хоч матч проти "Шахтаря" йому відверто не вдався.

Андрій П'ятов грубо помилявся в матчах проти "Інтера" й "Динамо". Однак його викликатимуть до збірної аж до Євро

Андрій П'ятов грубо помилявся в матчах проти "Інтера" й "Динамо". Однак його викликатимуть до збірної аж до Євро. Два невдалих матчі – не привід засумніватися в першому воротареві збірної.

Олег Федорчук, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі