У "Динамо" ще не було такого слабкого тренерського штабу

Тренер "Шахтаря" уміло підвищує капіталізацію гравців

"Шахтар" у матчі 4 липня виставив далеко не основний склад. Луїш Каштру хороший тим, що награє різні варіанти, виховує різних гравців. У нього зараз розв'язані руки, може збільшити капіталізацію команди, зокрема, Маркоса Антоніо.

Щодо "Динамо". Як на мене, гравцям просто нецікаво грати в те, що їм пропонують. Я не бачу в "Динамо" сучасного стилю. Якщо навіть ти не контролюєш м'яч, то протидієш супернику так, щоб він не міг забити. Як наприклад у філософії "Атлетико", коли є постійний пресинг, перекриття зон, тиск на суперника.

Якщо "Динамо" хоче грати у контактний футбол через довгі передачі, то попереду має бути відповідний форвард, типу Дьємерсі Мбокані чи Брауна Ідеє, який може бути ефективним в такій грі та боротися із захисниками суперника. Якщо попереду грає Назар Русин, то який сенс на нього подавати? Вільні зони в атаці відбирають вінгери, які зміщуються у центр, і забирають простір у штрафному суперника. Такого слабкого київського "Динамо" та такого слабкого тренерського штабу ще не було. Гра киян зовсім не відповідає критеріям сучасного футболу.

Гра киян зовсім не відповідає критеріям сучасного футболу

8 липня "Динамо" гратиме проти "Ворскли" фінальний матч Кубку України. Київ до матчу підходить у важкій ситуації - дві поразки із шістьма пропущеними м'ячами Захисники "Динамо" не протидіють супернику навіть у власному штрафному майданчику. Серед плюсів – сподобався захисник Олександр Сирота.

Вирішальним 8 липня буде фактор бажання. "Ворскла" поставила на матч дуже багато – у попередньому грав молодіжний склад. Все заради Кубку.

Михайличенку надважливо буде вгадати зі складом на цей поєдинок.

І лише Ігор Михайлович знає, які можуть бути його рішення в разі перемоги "Ворскли".

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі