Зеленський тричі "наїхав" на Україну

Президент нічого не розуміє і впевнено веде нас до катастрофи

Верховентство права? Ні, не чули! Наша країна не європейська тільки тому, що у нас із європейцями ментально різне сприйняття закону і законності.

У Європі, ще з часів Марка Аврелія і у вінценосців, і у феодалів, і у буржуа міцно засів принцип верховенства права: "Нехай згине світ, але торжествує закон".

А у нас засіло своє, доморощене: "Закон, мов дишло, куди повернеш, туди й вийшло".

А тут ще совкове наклалося, коли торжествувало телефонне право. І торжествувала партійна доцільність. Перший секретар позвонив судді – той під козирьок і нумо виконувати.

Володимир Олександрович лишився совковим містечковим правителем, якого мінлива піна долі винесла на вершину.

Тому ми маємо через прокурорсько-судову систему, яка повністю підпорядкована президенту Зеленському і він повністю несе за неї відповідальність, кілька справ, які є маркером нашого нинішнього стану.

1. Наїзд на Стерненка – це лише боязнь президентом всього патріотичного. Тому, з подачі портнових та медведчуків ми маємо наїзд промосковської гопоти на все українське. За їхнім сценарієм: "бандеровцы далжны замалчать". І це показове та символічне судилище. Тому що Стерненко захищав себе сам, не сподіваючись на захист держави. Саме це ставиться йому у вину. Тому що у їхньому уявленні не так має бути. Сопи собі у дві дірочки.

Наїзд на Стерненка – це лише боязнь президентом всього патріотичного

2. Наїзд на Порошенка – це не тільки бажання посадити попередника. Це і бажання сподобатися частині базового електорату Зе! – людям мілким і заздрісним. Але це і бажання самого Зеленського піднятися за рахунок опускалова конкурента. Дитсадок. Але це ще й дозволяє втопити не тільки самого Петра, а і "армію, мову, віру". І це теж війна символів.

3. Вчора комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики рекомендував парламенту прийняти проєкт постанови про створення Тимчасової слідчої комісії про оцінку діяльності голови Національного банку Якова Смолія. Сам проєкт постанови розробив і виніс на голосування Сашко Дубінський – вірний "артемон" Коломойського.

Це фактично наїзд на НБУ і бажання взяти його під контроль на паях кланами Коломойського та Зеленського (чи Єрмака).

Схема проста:

- по бєспрєдєлу зняти Смолія;

- поставити ручного голову НБУ;

- видати рефінансування банкам (включити безготівковий станок по створенню віртуальних грошей);

- банки видадуть кредити під малий відсоток державним компаніям, які будуть будувати дороги чи щось у соціальному секторі, як би в інтересах народу;

- відкат у 30-40% під ці мільярди отримають конкретні люди, які схему ведуть;

- Вова перерізає стрічки на великих будівництвах, отримує лайки і каже, що ці руки нічого не брали (ті хто ведуть схеми тихо ржуть);

- нашій економіці за порушення правил гри приходить "вітання" від союзників;

- наша економіка лягає;

- Путін готує новий стрибок на схід і південь України;

- Зеленського зносить черговий Майдан.

Далі можуть бути різні варіанти.

Місцеві олігархи хочуть красти і мститися. Зовнішні вороги хочуть нових територій і мститися

Місцеві олігархи хочуть красти і мститися. Зовнішні вороги хочуть нових територій і мститися. Президент нічого не розуміє і впевнено веде нас у ці сценарії.

Але бог за національністю гуцул, як мені казали у Прикарпатті. Тому все буде добре. Хоча і не скоро.

Слава Україні!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі