Росія підготувала відповідь Ілону Маску

Оголосили день всенародного щастя

Поки Ілон Маск влаштовує свої стрибки на батуті, а весь інший світ намагається розібратися з тим як вийти з пандемії і налагодити своє життя після неї, Путін вирішив, нарешті, головне питання, яке мучило всіх росіян ось вже кілька місяців.

Після того, як стало зрозуміло, що 22 квітня росіянам не дозволять проголосувати за довічну диктатуру Путіна, кожен прокидався з думкою: ну, коли ж? Ну, скільки можна тримати людей в невідомості?

І ось, нарешті, є відповідь на головне питання. Путін провів нараду і погодився з датою, яку йому запропонувала Памфілова. "Перше липня - це бездоганна дата", - повідомив Путін. І з ним неможливо не погодитися. Друге липня було б, безсумнівно, набагато гіршим, а вже третє - і зовсім огидне.

Тих, хто не бачив трансляцію цієї дивовижної наради, мені щиро шкода. Я досить давно не був у театрі, і ось ця трансляція мені компенсувала тривалу розлуку з Мельпоменою і Талією. Ось як це було.

Першою на сцену вийшла Елла Памфілова і виконала арію ридаючої клофелінщиці, спійманої на гарячому. О, як вона її виконала! Коли вона розповідала про те, які заходи приймуть для безпеки громадян, її губи кривилися, очі, налиті сльозами, бігали туди-сюди, як перелякані миші, а руки робили метушливі рухи в повітрі, наче глава ЦВК під час своєї доповіді в'язала на спицях і дуже боялася не встигнути закінчити, поки триває нарада.

Можна було подумати, що Елла Олександрівна доповідає план спецоперації якоїсь диверсійної групи

Якщо не знати предмет наради, то можна було подумати, що Елла Олександрівна доповідає план спецоперації якоїсь диверсійної групи. "Розосередження людей у часі й просторі", "заходи безпеки", "по вісім осіб на кожній дільниці"... Ну, і на закінчення, від Памфілової прилетіла відповідь Маску. "Ми пішли далеко вперед!" - крізь сльози, але з гордістю повідомила глава ЦВК, пояснюючи, наскільки російське загальнонародне голосування буде кращим, духовнішим, культурнішим і достойнішим, ніж те, що на Заході, ніби глузуючи, називають "виборами".

Потім настала черга головного сантарного лікаря Анни Попової, яка виконала щось на кшталт "Оди на день Перемоги над коронавірусом". З усієї оди мені найбільше сподобалася ось ця строфа: "Пройдено гострий етап підйому". Я тепер буду вчитися висловлювати свої думки з такою ж витонченістю.

Ну, і звичайно, незрівнянним був головний герой. Його музою цього разу була Терпсіхора, а місцем танцю - письмовий стіл. Уся країна з напругою і деякою тривогою стежила за тим, що президент цього разу зробить з авторучкою. І весь час, поки виконували свої партії Памфілова і Попова, Путін стримувався і не чіпав небезпечний канцтовар. Коли вони закінчили, не витримав і став перекочувати ручку по столу, але катарсису так і не сталося, і ручка ніяких польотів не здійснила.

Після того як проголосуємо, у нас все відразу піде на лад: і в економіці, і в науці з культурою, і в особистому житті у всіх все налагодиться

Отже, день всенародного щастя оголосили. Він відбудеться 1 липня 2020-го. Як пояснив міністр освіти Кравцов це дуже добре ще й тому, що приблизно в ці дні школярі будуть здавати Єдиний державний іспит і загальноросійське голосування їм в цьому допоможе. Так що там ЄДІ - після того як проголосуємо, у нас все відразу піде на лад: і в економіці, і в науці з культурою, і в особистому житті у всіх все налагодиться. А своє життя до 1 липня будемо згадувати як один суцільний кошмар...

P.S. Ось навіть цікаво, чим тепер відповість Ілон Маск?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі