Інтерв'ю Гордона – пропаганда на випередження. Нас до чогось готують

Намагаються прирівняти патріотів до злочинців і радикалів

Що б там як, але спостерігати за захисниками Гордона - справжнє задоволення. Якби у нас були спецслужби, вони би зараз аналізували. Ні, не пропаганду "русского миру", якою Гордон нагодував українців - тих, яким "яка різниця" і хто тепер отримав для себе аргументи, мовляв то не Росія - агресор, то окремі нехороші Поклонської та Гіркіна за власної ініціативи. Аналізувати потрібно список захисників. От де одкровення. Саакашвілі вступивсь. Заступник генпрокурора подякував. Якщо у когось були сумніви, то тепер взагалі "не все так однозначно".

А якщо конкретно, нам говорять, що цінним з точки зору слідства було те, що Поклонська підтвердила, що знає про кримінальну справу проти себе, відкриту в Україні. Але вона підтвердила це ще рік тому, коли коментувала обвинувачення себе у воєнних злочинах. Що заважало використати - в інтересах слідства, звісно ж, - її інтерв'ю російським сміттєресурсам? Я вже не питаю про те, що заважало розкрити всю мережу знайомців Аксьонова, дехто з яких навіть додумався балатуватися в українські президенти. Але слідчи вирішили, що інтерв'ю і допит то одне й те саме. Цікаво, Гордон їх про відповідальність за дачу неправдивих свідчень до включення камери попереджав? Тому що в інтерв'ю не відображений цей важливий для процесуальних слідчих дій момент. Гіркін же взагалі зізнався у вбивствах українців, говорять нам прокурори. Гаага! Перемога! Мир, труд, Гордон! Але Гіркін зізнавався в них і раніше. Він ще й накази на розстріл підписував. Тож версія команди підтримки кульгає.

Війна - то мир, правда - то брехня, капітуляція - то перемога

В пропаганді головне виявити, хто є цільовою аудиторією. В данному випадку - це аудиторія лояльна до влади, яким показали неадекватність патріотів. Мовляв, заважають хорошим людям роботу работать. Що і зробив Гордон у своєму відеозверненні вже після виходу в ефір інтерв'ю. Думаю, що це чи не основний момент у всій цій історії - показати, що діалог з ворогом є спецоперацією на користь Україні, який деякі несвідомі громадяни заважають. Основний посил тут - "якщо вам здається, що ми домовилися з ворогом і ведемо країну до капітуляції - вам це просто здається. Не слухайте радикалів. Вони погані. Ми гібридно перемагаємо, проводимо спецоперації, підіграємо ворогу, щоб потім виграти у нього. Війна - то мир, правда - то брехня, капітуляція - то перемога. Головне, вірити нам та не вірити ворогам. А вороги - то ті погані люди, які заважають нам героїчно протистояти Росії, яку ми ворогом не називаємо, тому що в цьому полягає наш карколомний задум".

Маніпулятори роблять все, щоб думка державників більше не сприймалася масами, як проукраїнська, фахова, вірна

Я думаю, що бомбардування інтерв'ю, якого зазнало українське інформаційне поле тільки за останній тиждень, свідчить про пропаганду на випередження. Нас до чогось готують. От дивіться, на одному кінці умовної лінійки Гіркін, Поклонська, а на другому хто? Націонал буржуазні сили, дипломати, журналісти, експерти, які фахово пояснюють, чому курс на примирення призведе до посилення агресії, що пропаганда тероризму неприпустима. Зараз, коли вони висловлюють обурення, їх автоматично знецінюють до рівня Гіркіна (тільки з іншим знаком). А посередині хто? Єрмак з Козаком? Сивохо і його молода команда? Метою цієї інформаційної артпідготовки є маргіналізація державників, низведення їх до рівня навіжених радикалів. А спрямована вона на дезорієнтованих громадян, які дуже скоро будуть змушені шукати пояснення подіям, які вже не за горами. Тому маніпулятори роблять все, щоб думка державників більше не сприймалася масами, як проукраїнська, фахова, вірна.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі