Виборці Зеленського підтвердили, що прагнуть російської політичної окупації

Рейтинг президента зростає

Багато розмірковувань на тему високого рейтингу Зеленського. Мовляв, люди голосували не за Зе, а проти старих еліт. Просто вони не бачать гідних альтернатив младовладі, от і продовжують підтримувати президента. Не хочуть, пищать і плачуть, але не можуть відмовити собі у задоволені.

Насправді рейтинг Зеленського зростає. Так, згідно опитувань КМІС за нього сьогодні проголосувало б 43% тих, хто визначився. Цей показник вважається найближчим до результатів виборів. Так от саме за Зеленського люди голосували не тоді, коли він отримав 73%, а тоді коли отримав 30% у першому турі. Зараз, після всього, що сталося, в першому турі він би отримав 43%.

Я так розумію, що всі ті, хто був проти старих еліт, не розчаровані появою Портнова, Хорошковського та інших "нових"? Адже саме про це свідчать ті 40%. Все ок? Дискредитація добровольців, майданівців, переслідування за пости в соцмережах, переписування історії під російські наративи - все подобається. Адже люди не погоджувалися ще раз зробити той самий вибір, якщо вже точно знають результат.

Дискредитація добровольців, майданівців, переслідування за пости в соцмережах, переписування історії під російські наративи - все подобається

Тож не треба обманювати ані себе, ані людей. Результати свідчать, що ті, хто свого часу вирішив голосувати проти старої влади, проігнорувавши наявність в команді кандидата Зеленського регіоналів, бужанських, заплющивши очі на всі ці "посередині" та "питання мови, історії треба винести за дужки" - не помилилися. Вони і справді проголосували за російську політичну окупацію, за повернення поплічників Януковича до влади, за переслідування патріотів, за посадки активістів Майдану та приниження захисників України від російських окупантів відведенням військ. Вони проголосували саме за це. А зараз вони підтвердили, що саме цього прагнули і на це сподівалися, ховаючи своє намагання придушити надію на відродження української державності за балачками про "голосування проти старих еліт".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі