Влада нам продемонструвала, куди рухається Україна

Я буду завжди підтримувати тих, хто щиро дбає про інтереси держави. На жаль, бачу все менше таких людей зараз у владі

Нам знов продемонстрували, куди рухається наша країна.

За день до того, що відбулося, міністр фінансів каже, що змінювати зараз голів податкової та митниці "не на часі", а наступного дня вони вже "втратили довіру" та їх пішли. Водночас, вмить, як до цього позбавилися уряду Гончарука, генпрокурора Рябошапки та інших.

І якщо до результатів роботи Нефьодова ще є питання, тому що митні надходження значно зменшились, то відомство Верланова навпаки, не зважаючи на кризу, збільшило податкові перерахування до бюджету. При цьому звинувачення тритижневого міністра Уманського у "скрутках" ПДВ не витримує будь-якої адекватної критики.

Очищення цих двох галузей виявилось не до вподоби деяким силам, які зараз впливають на владу.

Звільнені місця, і не тільки ці два, поступово займають люди часів Януковича та представники олігархічних груп. За це на головних телеканалах не чіпають президента, а показують нам кіно, де за рік все змінилось на краще.

Звільнені місця поступово займають люди часів Януковича та представники олігархічних груп. За це на головних телеканалах не чіпають президента, а показують нам кіно, де за рік все змінилось на краще

Я дуже цього хотів би, але бачу зовсім інше.

Чи спробою все врятувати разом, чи у якості відволікаючого від позбавлення реформаторів маневру, в уряд запрошують Саакашвілі. Можна по-різному ставитися до колишнього президента Грузії, але і його прихильники, і хейтери визнають, що це дестройер, який може зламати систему. Навряд чи йому це дадуть зробити, але шуму буде вдосталь.

Я не є прихильником ні Зеленського, ні Порошенка, ні будь-кого з нинішніх політиків. Мені не байдужі лише Україна та її народ. І я буду завжди підтримувати тих, хто щиро дбає про їхні інтереси, але, на жаль, я бачу все менше таких людей зараз у владі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі