Український чиновник-злодій у ДНР став міністром

Росія створила на Донбасі відстійник мерзоти з усього пострадянського простору

Не можу не поділитися епічною новиною з ДНР. Там "міністром промисловості" став український шахрай Володимир Рущак, на якого правоохоронці ще в 2015 році завели кримінальну справу за корупцію, і який втік від в'язниці в ОРДЛО.

У 2013-2015 роках Володимир Рущак очолював Національне агентство з акредитації України. Ця структура видає дозволи приватним компаніям на здійснення діяльності з сертифікації вітчизняних товарів на відповідність нормам Євросоюзу. Там Рущак, не довго думаючи, організував корупційну схему. Зареєстрував фірму-прокладку і змушував бізнесменів, які зверталися в НААУ за ліцензіями, замовляти у цієї прокладки консалтингові послуги. Тобто, брав хабарі не безпосередньо, в конверті, а через свою комерційну структуру.

Одного прекрасного дня схему викрили, і Рущак, рятуючись від в'язниці, втік до Росії. Росіяни його не видали, але так як їм самим український злодюга виявився не дуже потрібен, його відправили на роботу в ДНР. Служити міністром.

Раніше хоча б прикидалися ідейними борцями з фашизмом, а тепер вже навіть не намагаються

Найбільший кайф, що на відміну від професійних новоросів, Володимир Рущак в 2014-2015 роках взагалі не мав відношення до ЛДНР, спокійно працював у Києві на "криваву хунту" і ніяк не брав участі в подіях на Сході. Втік в ОРДЛО він тільки після того, як його впіймали на крадіжці. І там українського чиновника-злодюжку одразу ж зробили "елітою республіки". Якщо раніше хоча б прикидалися ідейними борцями з фашизмом, то тепер вже навіть не намагаються.

Фактично Росія створила на Донбасі відстійник мерзоти з усього пострадянського простору. Боржники аліментів, колишні зеки, садисти, пройдисвіти, корумповані чиновники - вся шваль стікається туди.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі