Ми повинні бути напоготові, аби не вийти з карантину без суверенітету

За місяць-два держава стане уразливою для зовнішнього ворога

Внаслідок пандемії коронавірусу проблема мляво поточної війни в Україні для Заходу відійшла на останній план. На першому тепер - життя власних громадян, власна економіка та політичні перспективи власних політичних сил в умовах неминучої кризи.

Але для нас ця проблема мусить залишатись першою, бо саме зараз Україна ослабне так, як це буде вигідно агресору, аби скористатись моментом на свою користь. Ми всі це спостерігали в 2014 році. Росія лежачого б'є і Україна в цьому списку завжди перша, як найпривабливіша, жадана та омріяна мета.


Якщо 2014-го ситуація розвивалась для нас несподівано, то зараз - все прогнозовано. Наша економіка за місяць-два дасть серйозний збій, а за нею все інше, як картковий будинок. Держава стане уразливою для зовнішнього ворога не менше, ніж у 2014.

Росія лежачого б'є і Україна в цьому списку завжди перша

Тому, нинішній президент, уряд, парламент і СБУ повинні вже зараз посилювати нашу обороноздатність, подбати про безпеку держави в усіх сферах та мати план А, Б, В...

Удар може бути нанесений необов'язково військовою зброєю. Сучасна війна дуже різноманітна у засобах. А враховуючи досвід ворога та споконвічну продажність наших еліт, удар можуть нанести звідки завгодно.

Тому, попри карантин і популярність постів, блогів та іншого контенту лише на тему коронавірусу, ми з вами повинні бути напоготові, аби не вийти з карантину без суверенітету.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі