Світоліна змінює свою гру у прагненні здобути Шолом і стати першою ракеткою світу

Як довго триватиме цей процес – ніхто не знає

Еліна Світоліна програвала перші матчі на турнірах у Дубаї та Досі. Якщо давати оцінку її виступам - треба бути дуже обережним у формулюваннях. Пам'ятати - мова йде про професіонала найвищого рівня у ставленні до тренувального процесу та гри.

Професійний спорт - це завжди процес вдосконалення, руху нагору, вдосконалення себе. Процес - вічний пошук можливого розвитку та переходу на вищий рівень.

Світоліна зараз проводить пошук вдосконалення гри, хоче зробити її більш атакувальною, щоб стати кращою та досягти найвищих результатів – виграти Шолом та стати першою ракеткою світу. Коли триває цей процес, то вноситься дисбаланс у свою гру, яка раніше приносила результат. Цей результат за останні три роки є таким, про який мріють 90 відсотків гравців у тенісі: топ-5 та стабільне перебування у 10-ці найкращих, два півфінали Шоломів, виграш Підсумкового-2018. Коли у тебе три роки один і той же результат це призводить до втоми. Відбувається пошук чогось нового. Цей процес творчий, тому тут можуть бути помилки.

Про такі результати мріють 90 процентів гравців у тенісі

Я впевнений, що Еліна Світоліна прагне змінюватися, покращувати свою гру і результат. Це спортсменка найвищого класу. Вона апріорі не може мислити по-іншому, припустити падіння власного рівня. За свою кар'єру завжди підіймалася. І цього разу не опустить руки.

Як довго триватиме цей процес – ніхто не знає. Жодних гарантій тут бути не може.

Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі