Як приготувати минтай так, щоб у дітей та дорослих аж за вухами лящало

Їжте рибку та кайфуєте

Рибка може бути вау. Не просто запечена чи смажена, а така, що доводить серденько до шалених приступів любові. От, наприклад, минтай. Він же крутезний. По-перше, смачний. По-друге, весь минтай, що у нас продається - це рибка, яку зловили в Америці, штат Аляска. По-третє, минтай корисний та офігезний у дитячому харчуванні. Там і білку багато, і всіляких вітамінчиків. Висновок: купуйте минтая. А я розповім, як приготувати минтай так, щоб у дітей та дорослих, аж за вухами лящало.

1. Рибні палички. Ніжнесенькі, з хрумкою скоринкою, без зайвого жиру, бо запечені в духовці. Плюс, соус з йогурту та зелені, щоб відчути себе найщасливішою людиною на Землі.

2. Минтай в томатному соусі. Це ващє. Їсти та дуріти. Найкраща рибка евер. Насичений томатний соус, цибуля порей, солодко-гостра гірчиця, хрумкий буряк. Кайф.

3. Рибні котлетки в духовці. "Женю, це занадто примітивно!" - скажете ви. А я відповім, що ви просто не куштували ці котлетки. Пухкі, красивезні, з запеченою картопелькою і тягнучим сиром на гарнір. І от начебто зрозуміло, але якось по-іншому.

Їжте рибку та кайфуєте.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі