Людей на "острові Крим" шкода, але дніпровська вода туди не потече

Проти Арахамії СБУ має терміново відкривати карну справу

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія сказав те, про що багато хто говорить.

На умовній шкалі стосовно дніпровської води є два протилежних полюси. Один, якого категорично притримуюся я, звучить так: ворогові українську землю лише під братські могили. Ні міліметра нашої території. Ні ковтка дніпровської води.

Протилежний полюс, який можуть теж представляти патріоти: там же ж люди, воду треба дати бо люди не винні. І патріоти-екологи додають: треба дати воду в Крим, бо поки ми туди повернемось, там вже буде пустеля.

Цим діячам я хотів би розповісти трошки історії. До 1950-х, коли побудували Дніпровсько-кримський канал якось же ж було? Ну і перед цим історичних три тисячі років?

Ну ось і все. А стосовно "там же ж наші люди" скажу:

1. Тих людей ніхто не гнав на референдум робити Крим російським островом. Мали б здогадатися, що на острів дніпровська вода не потече.

Якщо ми ворога і його населення жаліємо, а він нас і наше ні - ми програємо

2. Якщо ми ворога і його населення жаліємо, а він нас і наше ні - ми програємо. Уявіть, союзники по антигітлерівській коаліції не бомбардують Гамбурзький порт чи кельнські військові заводи, бо там можуть загинути мирні люди, які мирно роблять підводні човни чи снаряди - перемогли б Гітлера?

Але є і позиція середини: дніпровська вода, як переговорний інструмент. Ми вам воду, ви виводите війська з Донбасу.

Наче ж логічно? І про це саме каже Арахамія.

Але це злочин. Бо Україна неділима. Крим наш. Крапка. Дати воду в Крим - легітимізувати окупацію.

Але найсмішніше те, що Зе!команду, з їхніми голубами миру: Єрмаком, Разумковим, Арахамією і їхнім братом по роззброєнню Сівохою Кремль розведе, як котят. Пообіцяють канхвєту "Тузік", скажуть перестанем стрілять, відведем війська.

Зе!команду, з їхніми голубами миру: Єрмаком, Разумковим, Арахамією і їхнім братом по роззброєнню Сівохою Кремль розведе, як котят

А потім, коли усе накриється мідним тазом, скажуть, що це ж не ми, ідіть домовляйтеся з Пушиліним/Пасічником, як із суверенами (якими їх видає світу Путін), а не терористами (ким вони є насправді).

Тільки тоді, коли голуби миру схаменуться, буде вже трошки пізно.

Тому, потрібно формувати громадську думку так: людей на острові Крим шкода, але на острів вода не потече. Вона може текти тільки на український півострів Крим.

Усі, хто хоче дати ворогові на війні додаткові переваги - злочинці.

Проти Арахамії СБУ має терміново відкривати карну справу, інакше вони з Бакановим - подєльнічки.

Путін - *уйло!

Крим - це Україна.

Дніпровську воду - в український Крим.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі