Відео з Нефьодовим і голими дівками говорить не про боротьбу з контрабандистами

Без своєї партії всіх реформаторів передушать поодинці

Відео Нефьодова з голими дівками (6 лютого ЗМІ опприлюднили відео, на якому глава митниці Максим Нефьодов розважається в нічному клубі Києва з напівоголеними дівчатами на еротичній вечірці з елементами БДСМ. - Gazeta.ua) говорить про корупцію на митниці приблизно стільки ж, скільки фотографія кота Дубілета - про цифровий перепис.

Звичайно, версія, що Макс навів порядок на митниці, його бояться олігархи і тепер мстять, дуже надихає. Всім хочеться, щоб податки капали не в кишені митників, а в бюджет. Але хулігани б'ють задрота в школі не тому, що бояться. Просто це їх поведінкова модель - гадити, де можуть.

Відео з Нефьодовим говорить не про сутичку з контрабандистами. Воно про те, наскільки в різних лігах знаходяться умовні реформатори й олігархи.

Нефьодов у владі з 2015 року. Він улюбленець Фейсбуку. Але я був шокований, коли рік або два тому побачив його рейтинг впізнаваності в Україні. Не згадаю точну цифру, але це було близько 2%. І це не рейтинг підтримки, а всього-на-всього впізнаваності!

Коломойський зі своїми ресурсами легко може помножити Нефьодова, Гончарука, Милованова і будь-якого іншого Найєма на нуль за один вечір

Навіть, якщо щось зміниться і рейтинг почне рости, Коломойський зі своїми ресурсами легко може помножити Нефьодова, Гончарука, Милованова і будь-якого іншого Найєма на нуль за один вечір. Дубинський купить відео у товаришів по чарці наших героїв, Наталя Мосійчук проникливо заламуватиме в вечірньому ефірі руки, а Баришівський суд винесе рішення, що в Шепетівці реформатор крав у бабусь пенсії. І все. Прощай, багатообіцяюча політична кар'єра.

І так буде, поки умовно люди зі здоровим глуздом у владі обслуговують олігархічні проекти, а не створюють свою партію реформ. Без партії їх всіх передушать поодинці.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі