Польська земля не свята. Тому ми їдемо з України

Нема нічого святішого за заповіти будівників комунізму

Останній і рішучий бій. За українську святу землю. Яку не можна продавати. Просто не можна і все. І купувати не можна. Тому що земля - ​​це мати. Тому землю можна тільки брати в оренду. Матір вашу.

Такі українські споконвічні тисячолітні традиції, що виникли після приходу більшовиків 100 років тому

Тому що такі українські споконвічні тисячолітні традиції, що виникли після приходу більшовиків 100 років тому. І немає для українця нічого святішого, ніж заповіти будівників комунізму. Особливо ці заповіти святі для українських націоналістів.

Тому що українська земля свята і по святості може зрівнятися тільки з землями Таджикистану, Північній Кореї, Куби, Венесуели і Конго. Тільки в цих країнах досі чинять опір ринку землі і роблять цього успішно, особливо в Північній Кореї, де в результаті у всіх є своя законна тарілка рису в день.

Польська земля не свята. А українська свята. Тому польську землю можна купувати і продавати, а українську можна. І тому поляки так українцям заздрять. І через заздрощі своєю влаштували собі економічне диво, щоб українці страждали і їхали в Польщу. Відриваючись від святої українській землі.

Українська земля по святості може зрівнятися тільки з землями Таджикистану, Північній Кореї, Куби, Венесуели і Конго

Тому що у нас духовність і скріпи, а там геї і банкіри. Варто тільки дозволити продавати землю, і завтра твоїх дітей насильно зроблять геями і змусять працювати на Сороса.

Тому що варто дозволити купувати і продавати землю, і відразу буде голод. Адже всі знають, що зараз мільйони голодують у Чехії та Голландії, в США і Аргентині. Люди змушені голодувати, сідати на дієти. І це все результат того, що вони порушили святість своєї землі. І їх покарав всесвіт, Бог і податкова інспекція. А також надлишки калорій, адже ринок землі сприяє зростанню врожайності і потім все це доводиться з'їдати.

І загони в цьому бою ведуть кращі з кращих. За святу землю готові скласти вашу голову Тимошенко і Медведчук, Рабинович і Дубинський, Шуфрич і Суркіс. Хто, як не вони, можуть визначати святість. Хто, як не вони, можуть вести бій за праве діло. Льовочкін і Бойко, Коломойський і, прости господи, Бужанський. Ось ваш загін супергероїв, які останнє ваше готові стати на праві забороняти сусідові продавати свою землю.

Цей бій вони повинні програти. Тому що минуле завжди програє майбутньому. Майбутнє можна загальмувати. Тимчасово. Як тимчасовий мораторій на ринок на 18 років. Але майбутнє завжди настає. І біда тільки в тому, що іноді воно настає запізно. Для мільйонів людей в Україні це пізно виявилося за кордоном їх особистого життя. І супергерої української політики зробили все для цього. І досі вибудовують колони зомбі, які хочуть відтягнути світанок. І будуть це робити, поки у них буде виходити. А треба всього лише включити світло. І таргани розбіжаться.

Хоча український загін супергероїв завжди знайде спосіб зіпсувати нам життя. Але вже точно їм в цьому не варто допомагати.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі