Підвищення заробітних плат чиновникам – одне з найкращих рішень влади

Спеціалісти знають собі ціну. І не завжди готові йти волонтерити у владу за мінімальні гроші

Підвищення заробітних плат топ-чиновникам і депутатам – одне з найкращих рішень нової влади.

Зараз "слугам" нормально прилетить за те, що вони заробляють більше, ніж народ. Прилетить від політичних опонентів. Прилетить від виборців. І від активного громадянського суспільства теж, на жаль, прилетить.

Я ж люто плюсую підвищення офіційних доходів чиновників. Бо я рекрутер і це мій особистий біль, коли приходить клієнт і просить найняти топа на зарплату вантажника. А коли ти кажеш, що це нереально, він вбиває тебе фразою: так ось була ж людина, працювала!

І коли ти питаєш, чого зараз ця прекрасна людина не працює, тобі відповідають, що вона або вкрала вагон рубероїду, або видала пару мільйонів кредиту своїй тещі і зараз переховується, або втратила майже весь бізнес, яким керувала. І ось вони тут, у мене. І вони знову хочуть спробувати найняти когось на ті самі маленькі гроші, щоб не переплачувати.

Єдине, на що хотів би звернути увагу влади, що зарплати по 100-200 тис. грн мають платити професіоналам, а не юзікам і їхнім родичам

Так не буває. Спеціалісти знають собі ціну. І не завжди вони готові йти волонтерити у владу за мінімальні гроші. Бо у всіх є сім'ї і самоповага до себе, як професіонала. А от аферисти з радістю погодяться на все. Бо вони не планують ні за що відповідати і обіцяють наївним роботодавцям золоті гори за мінімальний прайс. Тож, Володимир Зеленський, Олексій Гончарук, Дмитро Разумков – тверде п'ять. Це той крок, за який я вам аплодую стоячи.

Єдине, на що хотів би звернути увагу влади, що зарплати по 100-200 тис. грн мають платити професіоналам, а не юзікам і їхнім родичам. Не повинно бути залізничників-лєщенок за 400 тис. грн в місяць. Бо це повний треш, угар і дискредитація важливої реформи, яка мала б залучити у владу професіоналів.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі