Лідери Канади і США виглядають більшими українцями, ніж Зеленський

Україна влізла в конфлікт Ірану та Штатів, який нічого доброго нам не принесе

Іранський кейс складний. З одного боку, США - наш головний союзник. Поки Європа висловлює стурбованість, саме Штати надіслали "Джавеліни" і валять Росію санкціями, від яких чекістам дуже боляче. З іншого боку, в України традиційно багато економічних інтересів на Близькому Сході. Для експортерів дуже бажано не сваритися з Іраном та іншими арабськими країнами регіону.

Що в такій ситуації зробила б мінімально розумна людина? Правильно, дистанціювалася б від катастрофи максимально. Це не наша війна. Все, що має цікавити нас - правда про катастрофу українського літака. Ідеальна позиція президента України в цій ситуації - заявити, що смерть громадян України будуть розслідувати, вимагати від Ірану чорні скриньки, повний доступ до уламків літака і переговорів авіадиспетчерів. Призначити головою розслідування катастрофи рейсу PS752 технічного фахівця з бездоганною репутацією і доручити всі комунікації по збитому Боїнгу йому. А сам президент повинен був повністю вийти з цієї слизької теми. Не висловлюватися про катастрофу самому і заборонити висловлюватися чиновникам і політикам з партії влади. Тому що це не наша війна. Найкращий варіант для України - не підігрувати ні Штатам, ні Ірану, а сконцентруватися на українському інтересі. А наш інтерес - знайти і покарати винних у загибелі українців.

Це не наша війна. Все, що має цікавити нас - правда про катастрофу українського літака

Що робить найбільший світовий лідер сучасності? Правильно! Все навпаки. Як досвідчений артист, Володимир Зеленський відчуває інтерес публіки до теми і незвичайний хайп. І він не може стриматися, щоб не пірнути в цей хайп на слизькій темі з головою. Зеленський робить заяви, створює штаби і одночасно віддає наказ українським дипломатам в Ірані нахабно збрехати про пожежу в двигуні, щоб підіграти Ірану і подати катастрофу як технічну проблему і помилку пілотів.

На виході маємо:

1. Україна влізла в конфлікт Ірану та США, який, при будь-якому розкладі, Україні нічого доброго принести не може.

2. Україна влізла в цей конфлікт чомусь на стороні Ірану.

Зеленський чомусь міцно прив'язав всі дії і наслідки авіакатастрофи до себе особисто. Він бере на себе відповідальність за справу, яку не контролює

3. Зеленський чомусь міцно прив'язав всі дії і наслідки авіакатастрофи до себе особисто. Він бере на себе відповідальність за справу, яку не контролює.

4. У розпал хайпу, куди Зеленський вліз із власної ініціативи, він раптово кудись зникає. Навколо нього фіксують літаки Медведчука і рейси з Кремля. Дуже тупо.

5. Внаслідок дивних дій української влади і дипломатії, лідери Канади, США і Великої Британії виглядають більшими українцями, ніж президент України.

І це ж ще навіть не кінець цієї історії.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі