В олігархічних війнах у хід пішли національні надбання

"Квартал 95" у масовому побуті уже давно замінив культуру

Проблема не в хорі, а в тих, хто своїми персональними збагаченнями довів їх до таких корпоративів. І нас, котрі на все це дивляться через призму сцени "Кварталу". Котрий, до речі, у масовому побуті, уже давно замінив культуру. І президентство Зеленського - найкращий тому доказ.

"Квартал 95" - це піар-служба Коломойського та Зеленського.

Коломойський таке ж зло як і Порошенко. Типові олігархи, які бачать державу виключно своєю коровою. "Квартал" та Гонтарєва - це сервісний персонал нижчого рівня.

Тому виділяти їх в щось окреме не варто. Адже в олігархічних війнах в хід пішли не тільки професіонали їх рівня, але й державні надбання: такі як імідж країни закордоном, національні символи, суверенітет та політикум.

Національний хор, відомий у всьому світі (а це правда), виступає за 30 тисяч гривень за вечір. Порахуйте їх кількість і поділіть на всіх. І зрозумієте вартість нашого ставлення до національного надбання.

Але щирий, медійний бунт інтелігенції та культурна рефлексія, говорить що не все втрачено. І що інтелігенція все ж в країні існує, але це не ті, хто займають посади чи визнані в якихось комісіях заслуженими чи народними, а ті хто бореться за цю культуру на вулиці, фронті, волонтерством, жертвуючи свій час, таланти та ресурс.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі