Зеленського втягують до пастки "миру"

"Формула Штайнмаєра" була запущена в інтересах Москви

У підступному тексті "формули Штайнмаєра", який нині нав'язують Зеленському, ледь приховані багато тих пасток, про які неодноразово попереджалося багатьма, зокрема і мною як учасником зустрічі українських депутатів з німецьким міністром у 2016 році.

Так, до "виборів в окремих районах Донецької і Луганської областей" від Верховної Ради вимагатимуть:

- ухвалення змін до Конституції України про особливий статус цих районів (тому в тексті говориться про проведення виборів "у відповідності з Конституцією України", саме зміненою на вимогу Путіна);

- прийняття спеціального (окремого) закону про вибори у цих районах, тобто на окупованих територіях (саме тому в тексті говориться про вибори "у відповідності з спеціальним Законом України").

Самі ж "вибори" відбудуться під позірним контролем ОБСЄ, яка повинна буде відповісти на питання, яке буде сформульоване за участі Росії, тобто з можливістю російського вето, в рамках як "нормандського формату", так і Тристоронньої контактної групи.

Це будуть "вибори" ще до відновлення Україною контролю над кордоном з Росією

І це будуть "вибори" ще до відновлення Україною контролю над кордоном з Росією. І в умовах, коли Росія не втратить жодного ефективного контролю ні за територією, ні за процесом "виборів" та їх результатом.

Ці "вибори" Путіну необхідні, щоб легітимізувати автономію Донбасу (під його повним контролем) та легітимізувати колишніх бойовиків як місцеву владу. А далі змусити Україну, Європу і світ "домовлятися" з його маріонетками, як "легітимними представниками народу Донбасу", про мирне співжиття і спільне визначення майбутньої долі країни.

Цей підступний текст підтверджує мій давній висновок. Так звана "формула Штайнмаєра" була запущена в інтересах Москви у 2015-2016 роках з подачі проросійського міністра закордонних справ Німеччини Штайнмаєра, як німецька упаковка путінської інтерпретації "мінських угод".

І саме згоди на її фіксацію на папері вимагає зараз Путін від Зеленського, як умову реанімації "нормандського формату" і зустрічі у верхах.

Зеленського втягують до пастки "миру" під диктатом Путіна - інкорпорації злоякісної путінської пухлини контрольованого Кремлем Донбасу в тіло України.

Українці отримають внутрішній фронт війни з "русскомирскими" і "сепарськими" метастазами по всій країні

А українці отримають внутрішній фронт війни з "русскомирскими" і "сепарськими" метастазами по всій країні, включно з державними інститутами у Києві.

Читаймо всі уважно. Момент істини настає!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі