Продавати землю – доведеться. І я поставлю Зе-команді жирного плюса. Першого

Соціалізм десь так глибоко в'ївся в душі українців, що сил немає

Колись у ХІХ столітті в Російській імперії була організація "Земля і воля". Землевольці – були невдоволені звільненням селянства маніфестом Олександра ІІ. Вони хотіли більшого.

В тому числі вони були незадоволені тим, що реформа відтягувалася на два роки. Ці два роки поміщики мали своєрідний мораторій на те, щоб зробити так звані статутні грамоти – документи, які регламентували скільки землі і на яких умовах поміщик видавав своїм колишнім рабам. Проте землею розпоряджатися нові власники землі, хоч і з обмеженнями – могли.

Представники землевольців просто не знали, що в незалежній і демократичній Україні, яка буде безперечно ліберальнішою за царат, мораторії можуть бути і по двадцять з лишком років.

Молоді і пасіонарні учасники групи пізніше, вже під назвою народовольців – накреативили – і грохнули таки царя-визволителя. Ібо нєфіг мораторіями народ ущемлять і селян не любить, і землюшку їм не сповна видавать.

Але пасіонаріїв в Україні по селах вибили в 1920-1930 роках. Кого не встигли - лягли під танки Гудеріана, або були вибиті в бункерах УПА. Рештки героїв звалили із села по русифікованих містах. Затуркані посполиті і справді тепер думають, що мати землю у власності – це зло.

І гадство, так само думають і городяни. Яким, на хвилинку, ніхто не заважає купувати і продавати свої квартири, дачі і фазенди по околицях.

Я власник квартири і земельного паю. Так ось квартиру мені народ України продати дозволяє. А землю ні. Чому?

От якась дурниця виходить. Я власник квартири і земельного паю. Так ось квартиру мені народ України продати дозволяє. А землю ні. Чому? Бо боїться, що я землю, як тільки мені дозволять – захочу продати. Тут же.

І продати – обов'язково за безцінь. Обов'язково – американцям чи китайцям. І потім буду жебракувати на власній землі. А американці вивезуть чорнозем кудись у Африку. Тут і кінець Україні.

А що квартиру проп'ю – ніхто не переживає. Пий, Вітя, пускай дітей по світу з торбою. Усі переживають лише за мою лояльність до української землі.

Соціалізм десь так глибоко в'ївся в душі українців, що сил немає.

І маємо нещастя для Володимира Зеленського. 73% із тих 73%, які голосували за Зе! категорично вимагають від нього:

1. Знизити тарифи не на 5%, а вдвоє;

2. Підвищити зарплати і пенсії не на 10%, а у 2-3 рази;

Підвищити зарплати і пенсії не на 10%, а у 2-3 рази

3. Закінчити війну – щоб і Крим наш – і Путін не плакав;

4. Посадити Порошенка і Луценка, а не 20-30 голів райадміністрацій;

5. Ні за яких обставин не відміняти мораторій на землю.

От пєчалька. Я точно знаю, що перші чотири пункти Зеленський виконати не може, бо Земля кругла, а 2х2=4.

А п'ятий пункт може, але МВФ – транш не дасть. А значить будуть під страшний процент випускати ОВДП. І долар спочатку падатиме. А потім буде неминучий дефолт.

І селяни скажуть – цей президент поганий – давайте нового.

Тому продавати землю – доведеться. І я поставлю Зе-команді жирного плюса. Першого.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі