Знімайте тризуби, патріоти із влади. Ви їх недостойні

В'ятрович зробив для України більше, ніж всі виборці Зеленського разом взяті

Ніби спеціально для тугодумів, кожен день в Україні розривається інформаційна бомба, яка в нормальному суспільстві поховала б рейтинг влади. Але не в нас.

Позавчора наш міністр закордонних справ підтримав формулу окупації Донбасу імені Путіна-Штайнмаєра.

Вчора підпалили будинок Валерії Гонтаревої.

Сьогодні з Інституту національної пам'яті звільнили Володимира В'ятровича.

Я розумію вас, якщо ви ватнік, поза політикою і просто за мир в усьому світі. Але якщо ти підтримуєш владу і одночасно маєш на аватарці прапор чи тризуб, будь послідовним: або зніми хрестик, або одягни труси!

В'ятрович, як ніхто розуміє значення всіх цих церковних, культурних, мовних, світоглядних гачків, на які московити чіпляли нас століттями

В'ятрович зробив для України і української нації більше, ніж не просто Зеленський, а всі виборці Зеленського разом взяті. Поки ви ліпили на аватарки жовто-сині стрічки і репостили тупі агітки Вови Парасюка і Сьоми Семенченка, В'ятрович бився за мову, декомунізацію. Знаходив у архівах нові і нові докази московського підступу і зради щодо до вашої батьківщини. Він день за днем, крок за кроком рвав і рвав московську пуповину, що досі приковує Україну до Москви. В'ятрович, як ніхто розуміє значення всіх цих церковних, культурних, мовних, світоглядних гачків, на які московити чіпляли нас століттями. І він методично рубав їх один за одним. Навіть наші опоненти визнають величезну роль і значення його праці.

Можливо, я надто по-вченому зараз говорю, пани патріоти із влади. Так я скажу простіше, щоб було зрозуміло. За В'ятровичем мільйони ваших закатованих і вбитих предків. За Зеленським – їх вертухаї. Знімайте тризуби. Ви їх недостойні.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі