Росіяни переконують Європу зняти санкції. Зеленський їм підігрує

Немає ніякої "тієї" сторони, Володимире

Після порушення "перемир'я" Зеленський зателефонував Путіну.

"Я дуже вас прошу вплинути на ту сторону, щоб вони припинили вбивства наших людей", - сказав чоловік, який обіймає посаду президента України, президенту Росії.

Немає ніякої "тієї" сторони, Володимире. Сторона одна. І вона не на Банковій і не на Донбасі. Вона в Кремлі.

5 довгих років президент, прем'єри, народні депутати, кращі люди України, голос яких чути за кордоном, переконували світ у тому, що на Донбасі не внутрішній конфлікт, а агресія Росії проти України. Нас почули. Росія під санкціями, які дуже некомфортні і створюють купу проблем в окупованому Криму і в самій Росії.

Сторона одна. І вона не на Банковій і не на Донбасі. Вона в Кремлі

І тут приходите ви, Володимире, і починаєте просити президента Росії вплинути на "ту сторону". Ви в адекваті зараз взагалі? Шкода, що ви не були в Трускавці. Там би вам розповіли, що своїми згадками "тієї" сторони, ви робите бандитів і вбивць суб'єктом міжнародного права. Визнаєте за ними контроль нашої території. Легітимізуєте їхню бандитську владу, яку одержали не на виборах, а вбивствами українських громадян. Переводите війну з площини Росія - Україна, в площину внутрішнього конфлікту України з Донбасом.

І це не просто ляпнути язиком і запропонувати іншу назву війни. Це наслідки, Володимире. Бо якщо у нас не російська агресія, а внутрішній конфлікт, то санкції з Росії знімуть. Адже нелогічно карати Росію, якщо конфлікт внутрішньоукраїнський.

Таке переведення стрілок з війни на внутрішній конфлікт, якому ви зараз підігруєте, Володимире - головна мета російської дипломатії. Вони працюють над цією метою ось уже п'ять років. Росіяни переконують Європу визнати своє вторгнення на Донбас внутрішнім конфліктом в Україні і зняти санкції.

А яка ваша мета таких заяв, Володимире?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі