Не треба тиснути на Світоліну

Вона вперше зіграє у чвертьфіналі Вімблдону

Українка Еліна Світоліна вийшла до 1/4 Вімблдону. В четвертому колі обіграла хорватку Петру Мартич.

В першу чергу варто сказати, що Еліна провела гру чисто. Вона ощадно ставилася до всіх своїх шансів, передбачаючи гру та розуміючи, що потрібно для того, щоб дійти до перемоги. Кожне рішення на корті було прийнято врівноважено, без жодних емоцій. Попри труднощі, які були в Еліни в середині першого сету, українка змогла зберегти налаштування та спокій.

Провела гру чисто. Вона охайно ставилася до всіх своїх шансів, передбачаючи гру та розуміючи, що потрібно для того, щоб дійти до перемоги

Перед Вімблдоном Світоліна мала проблеми зі здоров'ям. Ніяк не могла вирішити свої проблеми з коліном. По ходу турніру вона виглядає фізично готовою грати та перемагати.

Окрім фізичної готовності, Еліна виглядає впевненою у власних силах та психологічно готовою до кожного матчу. В неї завжди було все добре з характером на корті. Вона здатна проявляти свої найкращі якості в потрібний момент.

На рахунок подальших перспектив поки не хочеться говорити. Я ще перед турніром писав, що нічого не чекаю від Еліни на Вімблдоні. Треба уберегтися від завищених очікувань та психологічного тиску на Світоліну.

Ястремська поступилася китаянці Чжан Шуай. Я думаю, що суперниця українки не показала нічого особливого. Більше за все тут питання у самій Даяні.

Ястремській місцями хочеться зіграти краще, ніж вона може

Вихід Ястремської до 1/8 Вімблдону – досягнення. Не варто забувати, що для неї це перша участь в цьому престижному турнірі. В матчі з китаянкою десь не вистачило удачі та обставини склалися так, що розраховувати на більше Даяні було важко.

У Ястремської немає ніяких проблем з "фізикою". Вона здатна витримувати доволі інтенсивну гру. Можливо, тут зіграв фактор того, що досвіду десь не вистачило. Не варто забувати, що Даяні тільки 19. За плечима ще не так багато. Складається враження, що їй хочеться зіграти місцями краще, ніж вона може.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі