Росіян топлять, отруюють і палять заради путінських олігархів

За всіма бідами стоять комерційні інтереси правлячої верхівки

За страшною повінню в Тулуні стоять надприбутки Дерипаски, пишуть фахівці. "Братська ГЕС збільшувала обсяг вироблення електроенергії, щоб забезпечити дешевшою електрикою свого головного споживача - ВАТ "РУСАЛ Братськ" (господар Дерипаска)... Виходить, що заради більшого вироблення на Братській ГЕС тримали максимальну позначку води в 402 метра. І коли додалося зовсім трохи води від дощів і танення снігу, яка ні на що не вплинуло б в нормальній ситуації, вище ГЕС почалася повінь", - пише Ігор Батов для "Радіо Свобода".

Зовсім недавно під час катастрофи літака Superjet люди згоріли заради надприбутків інших дружків Путіна: господаря Шереметьєво Аркадія Ротенберга і виробника та постачальника Sukhoi Superjet 100 Сергія Чемезова. Шереметьєво провалив пожежні і рятувальні роботи, а Чемезов раніше нав'язав Аерофлоту придбання недоопрацьованих і небезпечних літаків.

Зараз люди в Тулуні тонуть через надприбутки іншого путінського дружка-олігарха - Дерипаски.

Яка б біда не сталася останнім часом в Росії: варварська вирубка сибірської тайги, екологічне лихо на Байкалі, розповзання по країні токсичних сміттєзвалищ, аварії і катастрофи - за всім цим стоять комерційні інтереси правлячої верхівки. Росіян буквально топлять, отруюють і палять заради путінських олігархів.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі