Є країни, які найкраще відвідувати лише влітку

Щоб застати всю бажану красу

Спекотне літо! Знаю, більшість з нас планує море, сонце, пляжі. Я ж хочу нагадати, що є ряд країн, які часто можна відвідати лише влітку. І все та ж більшість з нас мріє в ці країни потрапити.

Для тих, хто хоче трошки освіжитися, дуже потрібний перелік країн для літа:

Ісландія - досить популярний напрямок для українців. Річ у тому, що восени та взимку там перекрито частину доріг через снігопади, тож літо - найкраща пора року для подорожі туди та найвища температура +12+15. Природні термальні джерела рятуватимуть.

Фарерські острови - відтоді, як WizzAir відкрив для нас дешеві перельоти в Копенгаґен, Фарери стали доступними та, як ніколи, близькими. Погода там надто мінлива, щоб їхати коли-небудь не влітку.

Шотландія - шаленої краси пейзажі та буйна зелень цього краю не може залишити байдужим. Я сама ще не була в Шотландії. А їхати варто саме влітку, щоб застати всю бажану красу.

Ірландія - ірландці, можливо, найбільше з усіх країн ЄС нагадують українців. Невеликий острів, який можна об'їхати весь за тиждень часу - побувати на скелях Моєр та в Дінглі на узбережжі Атлантичного океану.

Дорога до язика Троля та інші природні локації закриваються з другої половини осені до середини весни

Норвегія - один з найліпших напрямків для подорожі на природу. Дорога до язика Троля та інші природні локації закриваються з другої половини осені до середини весни.

Намібія - з червня по серпень тут сухий сезон, і дуже легко побачити тварин, які приходять на водопій. Дрібні озерця пересихають, і тварини гуртуються навколо води. Оскільки це зима в південній півкулі, то вдень там не настільки спекотно, як буде з листопада по лютий.

ПАР - ця африканська країна має ще більше розмаїття пейзажів, ніж Намібія. І тут - крайня південна точка Африки, мис Надії, пінгвіни та класні сафарі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі