Порошенку варто знятися з виборів і підтримати "Голос"

"Європейська Солідарність" втратила шанси на прохід в Раду

Я думаю, що так само, як Порошенко виглядав оптимальним вибором на президентських, "Голос" виглядає найкращим варіантом на парламентських. Я не знаю, який ідіот навіяв Порошенку, що його рейтинг 25% і він помчав на дострокові вибори. 25% - це не фанати Порошенка, а критично мислячі люди. Цим людям не подобається глава виборчого штабу Березенко. Не подобається список. Не подобається похмура реклама та іскрометний креатив із обігруванням ЄС в назві партії. Не подобаються постійні прорахунки і метання з крайності в крайність.

Мені здається, після вчорашньої соціології, "Європейська Солідарність" Порошенка втратила шанси на прохід в Раду. 5% - занадто мало, щоб гарантувати, що голоси не пропадуть. Тому подальша міграція виборців до "Голосу" неминуча.

Єдиний розумний вихід у такій ситуації - знятися з виборів і підтримати "Голос".

Настають не просто темні, а підлі і брехливі часи. Щоб їм протистояти, треба об'єднуватися, переступаючи через свої особисті амбіції

Так, напевно, людині, яка ще вчора була президентом, буде дуже складно прийняти таке рішення. Але настають не просто темні, а підлі і брехливі часи. І для того, щоб їм протистояти, треба об'єднуватися, переступаючи через свої особисті амбіції.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі