Суспільство не може одночасно пишатись жінками і утискати їх

Давайте з цим боротись

Українські жінки - найкрасивіші в світі. Це можна часто почути за кордоном. А ще можна почути про секс-туризм і наречених з України за каталогами. Або прочитати в новинах про студію з надання послуг з порнографії, яку закрили українські правоохоронці. Або про те, що українські жінки отримають значно меншу зарплату, ніж українські чоловіки. Або дізнатись статистику про те, скільки жінок б'ють та вбивають чоловіки вдома. Чи можна просто постояти на зупинці автобуса і послухати, як хлопці обговорюють частини тіла дівчат, які проходять поруч.

Українці часто пишаються красивими дівчатами, але ніхто не пишається красивими чоловіками. Чоловіки живуть в Україні значно менше, ніж жінки. Чому? Не знаю. Але чомусь приходить на думку гіпотеза про алкоголізм.

Перетворення жінок з людей на об'єкти, частинами тіла яких пишаються чоловіки, має причини. У чоловіків - є на це попит, а жінки - це дозволяють

Більш глибоко - перетворення жінок з людей на об'єкти, частинами тіла яких пишаються чоловіки, має причини. У чоловіків - є на це попит, а жінки - це дозволяють. Чоловіків цікавить розмір грудей, а не думки жінок. "Якість спідниці", а не кар'єрний успіх чи освіченість.

Я вже писав про "Україну в брехні" та подвійні стандарти. Суспільство не може одночасно пишатись жінками та дискримінувати їх. До речі, цією дискримінацією займаються всі - і чоловіки, і жінки.

Наступного разу, коли ми будемо в ситуації, коли до жінки ставляться, як до об'єкта, давайте з цим боротись і зупиняти. Можна просто сказати - "це не прийнятно".

Так ось, коли президент каже, що бренд України - це красиві жінки - це неприйнятно.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі