Тимошенко може тихо оволодіти ключовими постами держави

Повз неї пропливають трупи ворогів

Те, що ми спостерігаємо зараз, ілюстрація до східної мудрості (вона, чомусь, реально працює в політиці нашої рідної країни). Пам'ятаєте? Якщо довго сидіти на березі річки, то рано чи пізно повз пропливе труп твого ворога.

Уявляю собі Юлію Володимирівну, яка сидить на березі Дніпра "по-турецьки", в білому кімоно від "Луї Віттон"

Я так і уявляю собі Юлію Володимирівну, яка сидить на березі Дніпра "по-турецьки", в білому кімоно від "Луї Віттон" з димчастим катана на колінах. Погляд спокійний, спрямований у майбутнє, дихання рівне.

А повз пропливають обісрані політичні противники, які вже роздулись. Без жартів. Найбільш твереза і грамотна диспозиція у Батьківщини. Гарантований прохід в Раду за рахунок стабільної фан-групи. Найменше скандалів зі складом депутатів. Практично немає пильної уваги до їх рухів на політичній арені.

Найграмотніша диспозиція у Батьківщини. Гарантований прохід в Раду за рахунок стабільної фан-групи. Найменше скандалів зі складом депутатів

При тому, Тимошенко - найреальніший кандидат на прем'єрське крісло. На тлі Бойко легко буде найбажанішим для всіх гравців в Раді.

Поки Слуга народу буде трощити свій рейтинг об невдалі призначення, ЮВТ може тихо оволодіти основними ключовими постами держави. Де договорняком, де хитрістю, де терпінням.

Часто перемагає той, хто нічого не робить. Особливо на тлі зайвих рухів тіла супротивника

Вона - політик, який навчився чекати. Політик, який розуміє, що виграти позицію - це взяти бали в грі. Уміння в потрібний момент зробити паузу прийшло не відразу, але воно прийшло. Дуже часто перемагає той, хто нічого не робить. Особливо на тлі великої кількості зайвих рухів тіла супротивника.

Якщо довго сидіти на березі річки.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі