Революції в Росії не буде, зрозумійте

"Медузи" рейху продовжують його вік

Кілька днів тому в Москві поліцейські підкинули наркотики журналісту Івану Голунову із видання "Медуза", що базується в Ризі. За нього заступилися сотні і тисячі людей. На 12 червня в Москві планувався марш на його захист. Але як тільки в Кремлі вирішили відпустити журналіста, та ще й зробити на цьому собі піар, - і сам цей Іван, і керівництво цього "російськоліберального" ЗМІ заявили, що більше протестувати не потрібно, вони вмивають руки. Підсумок: людей, які вийшли сьогодні на вулиці, щоб вимагати звільнення інших політв'язнів, в т.ч. громадян України, жорстко затримували - сотнями.

У цьому підлому вчинку - вся суть т.зв. "російської ліберальної громадськості". Коли "їх хлопця" садять ні за що, всі повинні "займатися активізмом і бути героями опору". І ця "спільна перемога" - "результат неймовірної кооперації людей". Але коли "їх хлопець" спить вдома, а "не їхні хлопці" продовжують сидіти і ще будуть посаджені ні за що, вони тим же самим займатися не будуть. Акції протесту вже не потрібні, гуд бай, "активісти". А "ми будемо випивати" (так - прямо - і пишуть).

Що тут скажеш. Журналісти вони гівно, тому що журналістика - це про правду, права для всіх, справедливість. Але ось покидьки вони відмінні. Просто слиз. Еталон підлості, ницості. Російські "ліберальні журналісти" і системні "опозиціонери" - найогидніші істоти на Землі. Егоїстичні, безпринципні, готові злитися, зрадити в будь-яку секунду. Я це завжди знав, переконайтеся й ті, у кого ще були сумніви.

"Свої" - "не свої", коли мова йде про те, щоб рятувати переслідуваних тоталітарною владою людей, це все було вже - про німців-євреїв

"Свої" - "не свої", коли мова йде про те, щоб рятувати переслідуваних тоталітарною владою людей, це все було вже - про німців-євреїв. Думаєте, за Гітлера таких "лібералів" не було? Були, та ще й вигадливі. Ці люди ідеально вписалися в рейх. Вони і є його абсолютно аморальна сутність. Вони, ці колаборанти-імітатори демократії, гірші за будь-яких відвертих ватників - і як люди, і як суспільне явище, що допомагає відмивати образ рейху в очах решти світу. Щоб рейх міг якомога довше продовжувати вбивати.

Колаборанти-імітатори демократії гірші за відвертих ватників

І ні. Ні. Ніякої "антипутінської революції" в Росії не буде. Українці, протверезійте вже. У цій сутичці нам тільки на себе можна розраховувати. А ті чесні росіяни, які вірили в щирість цих тварюк, - ніколи більше так не робіть і ні в якому разі собою не ризикуйте. Коли вас посадять, у вашу сторону "істинні арійці" не кинуть навіть погляду. Як вони вам віддячили - просто мордою об стінку.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі