Полуниця ідеально смакує в овочевих салатах

Сезонна добірка рецептів

Базилік вам, гастропарафіяни. Я до вас із сезонною добіркою рецептів. Сподіваюся, ви вже наїлися звичайної полуниці. Бо в моїх рецептах нічого не буває простим. Тут має бути закадрова фраза: "ох уже ці божевільні генії". Але я скромний, тому так писати не буду. Тому, в ім'я Кропу, і Редиски, і Зеленого горошку, приступимо до рецептів.

1. Полуниця - це як помідори. Значить, вона ідеальна в будь-яких овочевих салатах. Запам'ятайте це і не стримуйте себе більше. Приготуйте салат з полуницею, кабачками і томатами гриль, оливковою олією і м'ятою. Це божественно.

2. Молода картопля. Ви ж мільйон разів їли її із зеленню, правда? Там завжди був кріп, але ніколи не було м'яти. А чому? Потрібно це виправляти, поки молодість не покинула картоплю. Зазвичай це трапляється раптово і дуже швидко, так що покваптеся. Картопля, трохи домашнього майонезу, гірчиця в зернах, лимон, зелена цибуля і м'ята.

Картопля, трохи домашнього майонезу, гірчиця в зернах, лимон, зелена цибуля і м'ята

3. Морква буває така, що прям "вау". Якщо її трохи глазурувати, залишивши в ній хрускіт і соковитість, а потім змішати з корицею, базиліком, соєвим соусом, лимонним соком і перцем чилі.

Насолоджуйтеся їжею і життям.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі