Велику Британію чекає "громадянська війна брекзитерів"

Прем'єр-міністр Тереза Мей йде у відставку

Усе-таки, змовники досягли свого. Повстання брекзитерів завершилося успішним взяттям резиденції прем'єр-міністра Терези Мей. Вона йде у відставку, яка відбудеться 7 червня.

Ще один британський прем'єр-консерватор, який убився об європейське питання - після Маргарет Тетчер, Джона Мейджора і Девіда Камерона.

Відчуття таке, ніби вбивають головного персонажа всіх сезонів, але сам серіал продовжують вже без нього, роблячи вигляд, що все по-старому. Але я знаю, що ні, мій світ більше не буде таким як раніше без "залізної леді 2.0".

Після прориву оборони і капітуляції Даунінг-стріт, 10, переможці з числа тих, хто повстав, негайно взялися ділити шкуру ведмедя.

Уже з наступного тижня стартують вибори нового лідера Консервативної партії. Претендентів буде більш, ніж достатньо, а це значить, що Велику Британію чекає черговий, не менш динамічний заміс, вже між самими змовниками.

Період "смути" відкриє нову главу у всьому серіалі, розкриваючи справжні мотиви багатьох персонажів, які досі не грали важливої ролі в цій трагікомічній історії з Brexit.

Борис Джонсон, який завжди з'являється в останній і критичний момент, коли відповідальності і ризиків особливо немає, а урвати можна справжній куш

Як завжди, на світ Божий вийшов і колишній міністр закордонних справ Борис Джонсон, який завжди з'являється в останній і критичний момент, коли відповідальності і ризиків особливо немає, а урвати можна справжній куш.

Він - фаворит внутрішньопартійних виборів, за яким йдуть екс-міністр з питань Brexit Домінік Рааб, міністр екології Майкл Гоув і міністр внутрішніх справ Саджид Джавід. Взагалі, в списку більше 20 імен, включаючи Андреа Ледсом, яка недавно пішла у відставку.

Незважаючи на те, що вже в наступній серії 7 червня нам доведеться розпрощатися з одним з найбільш вольових, спритних і неймовірно щасливих персонажів, історія заграє новими фарбами з початком внутрішньої "громадянської війни брекзитерів", результат якої визначить майбутнє Консервативного королівства і всього Сполученого Королівства.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі