Молодь переходить на квантовий тип сприйняття інформації

Аналогове мислення стає рудиментом

Чому квантове мислення наступає? Тому що воно приходить на зміну аналоговому. Просто мозок не в змозі переробити весь величезний потік інформації, що ллється. І тепер він починає її сприймати порціями.

Водночас дійсно, є ймовірність пропуску потрібної інформації. Але це прекрасно компенсується можливістю швидкого засвоєння тієї інформації, яка таки потрапляє в поле зору. Інакше від передозування лавин терабайтів мозок взагалі заклинить.

Гарна новина полягає в тому, що в цій ситуації якість фільтрації інформації швидко поліпшується. І молодь (поки ще неусвідомлено) переходить на квантовий тип сприйняття інформації. Вони вже автоматично знають, де інфу добути, як її розпізнати, відфільтрувати, переломити, відобразити, проаналізувати, збагатити і застосувати. А якщо щось пішло не так, то квант-візіонери швидко повторять цей алгоритм, виправляючи помилки.

На жаль, неповоротке аналогове мислення стає рудиментом, оскільки воно "нікуди не встигає". "Аналоговий мислитель" тоне під водоспадом інформації, а "квантовий" вихоплює те, що йому потрібно, і врятований.

"Аналоговий мислитель" тоне під водоспадом інформації, а "квантовий" вихоплює те, що йому потрібно, і врятований

До речі, квантове мислення вдало пройшло перевірку музичними кліпами. Здавалося б, у них показують дико-випадкову нарізку трисекундних сюжетиків, абсолютно ніяк не пов'язаних між собою. Але, як це не дивно, про пісню виникає цілісне враження. Ба більше, кращі кліпмейкери стають знаменитими і багатими.

Тож тепер з окремих розрізнених фрагментів мозок у стані скласти цілісну картину світу (тим паче, включаючи механізми доповненої реальності). А тут ще світ переходить на квантові комп'ютери, міць яких навіть важко уявити. Напевно, це не випадково.

І ось – головне!

Уряд США виділив $100 млрд на термінове створення спеціалізованих 5 квантових університетів.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі