Шлях Трампа стане для Зеленського фатальною помилкою

Президент у законі

"У законі" - це, звичайно, фігура мови. Був у нас уже один такий, та весь вийшов. Насправді мова про інше. Я хочу поговорити з вами про те, які можливості є у президента Володимира Зеленського, щоб не повторювати помилки попередніх керівників України. Щоб його президентство стало успішним як для нього особисто, так і для країни з прицілом на майбутнє.

Деякі порівнюють Зеленського з Трампом, і за деякими зовнішніми проявами можна вловити спільне. Але я вважаю, що шлях Трампа для Зеленського якраз стане помилкою, і фатальною. Він повинен вибрати свій шлях. І, на мій погляд, єдиний вірний вибір - це відрізнятися від інших тим, щоб стати і залишатися протягом всього терміну президентом у рамках його посадової відповідальності та повноважень.

Єдиний вірний вибір - це відрізнятися від інших тим, щоб стати і залишатися протягом всього терміну президентом у рамках його посадової відповідальності та повноважень

Не прагнути служити у кожній бочці затичкою. Не намагатися все і всіх підім'яти під себе. Не керувати кожним чихом, а делегувати повноваження. І головне - приймати рішення відповідно до закону, здорового глузду, з користю для країни і з принципами, від яких Україна ніяк не можна відступати.

Звичайно, це не гарантує Зеленському всенародного обожнювання, його в жодному разі не буде. Але, як в математичному правилі про "необхідне і достатнє", успішне президентство зможе відбутися тільки в разі такого політичного підходу.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі