У Росії діти труяться дешевими продуктами, а влада відморозків в Африці годує

Безглузда гра потрібна тільки для того, щоб безкарно грабувати країну

Здавалося б, Путін вже встиг наступити на всі старі радянські граблі: від донбасько-сирійського "Афгану" до руйнівної гонки озброєнь із Заходом. Але і цього йому, мабуть, мало. Тепер він, тільки не смійтеся, звільняє братські народи Африки від імперіалістичного панування.

У СРСР народ лаявся на кухнях і в чергах: "самим жерти нічого, а пів-Африки годуємо". Зараз історія повторюється, причому буквально. Африканський проект Кремля реалізовує "кухар" Пригожин, який заліз вже в безліч країн, засилає туди найманців і дорогих політтехнологів. Звідки Пригожин бере гроші на ці гострі страви для "наших гвінейських друзів"? Елементарно, Ватсон! Він об'їдає російських дітей. Отримав держзамовлення на 139 мільярдів і постачає в дитсадки і школи неякісні дешеві продукти. В результаті діти труяться, хворіють на дизентерію. Зате у кухаря Путіна є гроші, щоб підтримувати в Африці якихось чергових відморозків.

Левова частка російських вкладень до Африки не доходить. Їх розкрадає той же Пригожин і його люди

Чим закінчилися радянські зовнішньополітичні авантюри, добре відомо. Без сумніву, схожий конфуз чекає і нинішній "африканський похід" Путіна. Є, правда, одна суттєва відмінність від радянського досвіду. Левова частка російських вкладень до Африки не доходить. Їх розкрадає той же Пригожин і його люди.

Путін намагається в своїй кремлівській палаті №6 грати на всесвітній шаховій дошці: пішаків-найманців рухає на Тріполі, коней-політтехнологів засилає в Антананаріву і т.п. За відсутності кваліфікованої медичної допомоги, він, напевно, вже вважає себе новим Наполеоном і майбутнім імператором Африки. Однак Пригожин і натовп інших державних шахраїв цілком здорові. Їм вся ця безглузда гра потрібна тільки для того, щоб мати можливість освоювати бюджети, мати держконтракти і безкарно грабувати країну.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі