Або людство закопає Путіна, або Путін закопає людство

Вірус розвивається

Дайте відповідь на просте запитання, тільки не поспішайте: що небезпечніше - вірус Ебола чи комп'ютерний вірус?

Можливо, багато хто захоче відразу сказати, що вірус Ебола, звичайно, небезпечніший. І знайдуть десятки доказів того. А тепер уявіть, що вірус вразив комп'ютерну систему, яка відповідає за роботу АЕС, після чого стався системний збій і аварія з викидом в атмосферу радіоактивних речовин, поставивши мільйони людей на грань життя і смерті.

Коли говорять, що Путін - не Гітлер, особисто мені стає не по собі. Путін - безумовно, Гітлер XXI століття, але тільки "генно-модифікований", "гібридний". Він, якщо хочете, - "комп'ютерний вірус", який вразив імунну систему людства, і не тільки її.

Путін - Гітлер XXI століття, але "генно-модифікований", "гібридний"

Будь-який політик, який тисне руку Путіна при зустрічі, повинен розуміти, що саме в цю секунду він наближає людство до глобальної катастрофи, одним лише фактом переговорів з Гітлером XXI століття.

Путін має бути ізольований від усього політичного істеблішменту, від будь-якого контакту на всіх рівнях. Він буде нав'язуватися, істерити, погрожувати, змушувати...

Не можна на це вестися. Не можна.

Так, у нього - заручники. Ціла країна заручників, включаючи іноземців. І цим він буде користуватися: для того він їх і захоплював. Але будь-який контакт з терористом тільки наблизить їхню неминучу загибель.

Тільки спецоперація з ліквідації - Путіна і найближчого оточення - здатна змінити ситуацію в Росії і навколо неї

Тільки спецоперація з ліквідації - Путіна і найближчого оточення - здатна змінити ситуацію в Росії і навколо неї. Це складніше, ніж з бен Ладеном. Але світові політичні еліти самі вирощували цю проблему всі останні 20 років, чи не так? Їм цю проблему і вирішувати, тому що іншого рішення вже бути не може. Або людство закопає Путіна разом з його покидьками із КДБ, або Путін закопає людство. Не сьогодні - так завтра, не тим - так іншим способом.

Вірус розвивається, прекраснодушні боязкі панове. Вірус розвивається...

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі