Путінська хвиля еміграції – контрольний постріл в мозок Росії

Їдьте, рятуйте дітей. Не дайте потворі зжерти їх і себе

У мережі багато груп на тему "як звалити з Росії" і, власне, куди. Народ їде - кращий, думаючий, що прагне відбутися і пожити по-людськи, якщо вже батьківщина перетворилася на потвору. Чесно зізнатися - я і сам нормальних людей закликаю до даного виду порятунку. Адже якщо повноцінне життя неможливе - не варто мучитися і підтримувати його видимість. Путінська хвиля еміграції - контрольний постріл в мозок Росії, який зробив Путін разом зі своєю бандитською зграєю. З країни витікає остання жива кров, залишаючи в ній лише трупну рідину.

Росія згниє саме завдяки тому, що в ній не залишиться живих людей

Я ненавиджу путіністів саме за це планомірне і розважливе вбивство моєї країни. Зрозуміло, що Путіна є за що судити і стратити крім цього: за вибухи будинків і війну в Чечні, за "Курськ", "Норд-Ост" і Беслан, за численні вбивства і анексії чужих територій, за війну з Україною, за бомбардування в Сирії, за, за, за...

Але ось це вихолощення власного населення, його розтління, зубожіння, це гопницьке примітивне "не подобається - вали!", яке підхопили пропагандисти і співуни всіх мастей... Це - останнє фатальне дійство путіністів. Росія згниє саме завдяки тому, що в ній не залишиться живих людей. Дикуни та мародери - ось і все, що буде ворушитися, як личинки, на цьому гниючому тілі.

- А як же ми, хто не виїхали? Не скидайте нас з рахунків!

Відповідаю: "Якщо ви за ці 20 років нічого не зробили - тепер тим більше не зможете. Останні їдуть. Пакують валізи і купують квитки. Останні. Ні з ким буде навіть помріяти про зміни, не кажучи вже про те, щоб їх здійснити. Змиріться. Доживайте. І - так: це не Путін переміг, а ваш власний страх в обнімку з інфантилізмом здобув нищівну перемогу".

Охлос так і буде звично носитися то з одним вождем, то - з іншим. Скрутить голову остогидлому - негайно знайде і полюбить іншого

Звичайно, Путін буде проклятий, але практичного толку від цього ніякого, бо ментальність населення не зміниться однаково. Охлос так і буде звично носитися то з одним вождем, то - з іншим. Скрутить голову остогидлому - негайно знайде і полюбить іншого. Просто він такий. І поки не вимре - не заспокоїться. Він століттями самому собі морочив голову, а в ХХ столітті, з урахуванням технологій, почав каламутити воду в рамках всього людства. Тепер ось ядерним мотлохом трясе, погрожуючи всім підряд: ну, і що, що іржавий? В рай, якщо що, відправить!

І, внутрішньо оплакуючи неминучу кончину моєї батьківщини, я не припиняю закликати тих, співвітчизників, які ще залишилися в живих: їдьте, рятуйте дітей, не дайте потворі зжерти їх і себе. Це - найкраще, що ви можете зробити, як не дивно, для тієї ж вмираючої країни. Може, хоча б на чужині вам вдасться зберегти культуру і мову, що гине, та все більше мімікрує під матірну "феню".

Якщо що, цей текст не є рекламою груп по еміграції...

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі