Кремль впевнений, що Україна сама пливе до нього в руки

Думки і очікування ворога – найцінніша інформація

"Якщо в Києві переможе Зеленський, а це дуже ймовірно, можна буде туди послом послати Петросяна (якщо він не помер, я давно якось його з поля зору втратив, але було по пам'яті страшно) або Урганта (якщо Петросян все-таки помер). І взагалі всі країни СНД могли б послати туди послами глав команд КВН. Взагалі, в такому випадку все увійшло б у фокус.

Ці вибори на Україні мені безумовно подобаються. Порошенко точно не перемагає, а він сумна свиня і найгірше, тому що статус кво. А хто прийде на його місце - бабуся з косою чи гуморист - майже все одно. Зараз час коміків, особливо несмішних, тому Україна досить сучасна в цьому сенсі. Однак в тому стані, в якому ця країна знаходиться, явно не до сміху.

Ось тут і розкривається загадка української душі - всі думали, що все серйозно про Майдан, хероям слава, згинувшу сотню, москаляку на гіляку, а це був такий особливий хохляцький КВН - кривавий і тупий, але все ж КВН. Тому вони і скакали. Ось тут неіснуючий "хитрий план" (мамлєєвське "само падало") і може цілком спрацювати, бо країна остаточно виїде за рамки осудності у всіх сенсах. І варто зберегти хоча б дрібку розуму, і все знову повернеться в нашу сторону".

Слова Дугіна повністю відображають сподівання даної групи нелюдів, які мріють знищити нашу країну

Це, зрозуміло, не мій текст. Це днями написав у Facebook один з ідеологів "русского мира" - Олександр Дугін. Не вірите - зайдіть до нього на сторінку і подивіться. Той самий Дугін. Заклятий ворог України, один з натхненників анексії Криму та війни. Людина, близька до тих, хто виробляє і приймає в Кремлі рішення. Його слова повністю відображають сподівання даної групи нелюдів, які мріють знищити нашу країну. І вже, як ми бачимо, впевнених в тому, що Україна сама пливе до них в руки, потрібно лише трохи почекати.

Читаємо. Слухаємо. Думаємо і робимо висновки. Думки і очікування ворога, вважаю, найціннішою інформацією для роздумів.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі