Можемо отримати кілька мільйонів росіян із правом голосу в Україні

Це буде ціла державна програма Кремля

Є одне очевидне питання в наративі про якнайшвидше повернення Криму і Донбасу до України. З часом це питання буде ставати лише актуальнішим.

Відомо, що в Крим вже заселено близько півмільйона громадян Росії. З Московії так само надходять повідомлення, що в окупованому Донбасі готується масова видача російських паспортів місцевим мешканцям. Пріоритетне право на паспорт нібито матимуть силовики з ОРДЛО. Це буде ціла державна програма Кремля. Цілком можливо, що цією спецоперацією просто прикриють масове надання "паспортів ЛДНР" сотням тисяч військових і ФСБешників з Росії.

Будьмо впевнені, що будь-який "мирний план" щодо ОРДЛО передбачатиме заміну паспортів ЛДНР на паспорти України. На виході можемо отримати ситуацію, коли разом з гарячковим поверненням окупованих територій у "мирний" спосіб, громадянство України отримає кілька мільйонів росіян з правом голосу в Україні, з привілейованим статусом потерпільців від російської окупації і т.д. Поки це лише припущення. Але тема варта особливої уваги.

Основною метою боротьби України є збереження і зміцнення української державності

Поки лише скажу, що мене обурюють глупі заяви політиків про те, що відновлення територіальної цілісності є метою усієї боротьби України за свою свободу. Тут є один важливий акцент. Основною метою боротьби України є збереження і зміцнення української державності. Відновлення територіальної цілісності - це лише одне з багатьох завдань, яке має слугувати досягненню нашої основної мети.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі