Боюся, аби 31 березня ми не отримали війни екзит-полів

Це стане початком для делегітимації результатів виборів

Глянув вчора соціологію компанії SОСIS. Цю фірму, кажуть, контролює технолог Порошенка Ігор Гринів. Там Порошенко переконливо випереджає Тимошенко і так само впевнено виходить в другий тур із Зеленським. Може це і правда. Важко сказати. Але дані SOCIS, м'яко кажучи, дещо відрізняються від того, що показував нам "Рейтинг" кілька днів тому. Для звірки треба було б побачити результати інших компаній. Але проблема в іншому.

Із соціологією бавилися завжди, - кілька відсотків туди, кілька сюди. Звичне діло. Однак найбільше я переживаю за екзит-поли. Боюся, аби о 20:00 31 березня ми не отримали війни екзит-полів. Коли дані різних компаній будуть істотно відрізнятися. Це стане початком для делегітимації результатів виборів. Коли одразу ж по завершенні голосування почнеться скандал щодо результатів виборів. У 2004 році той таки SOCIS щось пробував мутити на користь Януковича. Але вони були одинокими.

Хотілося б, щоб цього разу соціологи професійну гідність поставили понад усе

Дуже хотілося б, щоб цього разу соціологи професійну гідність поставили понад усе. Бо фаворити кампанії вже палають. Вони готові стравлювати СБУ з МВС, ветеранів з ветеранами, а тим більше не пошкодують соціологів. Не дайтеся, друзі!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі