Борці за "русский мир" завжди будують його для інших, а самі тікають подалі

Дивовижний феномен

Одіозна луганська українофобка Ірина Зайцева, яка раніше працювала проректором Луганського інституту культури і мистецтв, була депутатом Луганської облради від Партії регіонів, а після перемоги Януковича - заступником міністра культури, тепер живе і працює у Вітебську. В Білорусі.

Дивовижний феномен. Знову бачимо прихильника "русского мира", якому не подобається "русский мир". Просто якась епідемія. Корнілов, Чаленко, сім'я Мармазова, Орцев, Зайцева і десятки інших депутатів, активістів, журналістів, які так довго боролися за "російський Донбас", забрали ноги з цього самого Донбасу щойно туди по-справжньому прийшов "русский мир". Ніхто не хоче жити у звільнених від фашистів Донецьку і Луганську! Всі звалили - хто в Москву, хто в Білорусь. Як же так? Лише Наталя Максимець героїчно залишилася, але не витримала реалій процвітаючої республіки і померла пару років тому.

Десятки депутатів, активістів, журналістів, які так довго боролися за "російський Донбас", забрали ноги з цього самого Донбасу щойно туди по-справжньому прийшов "русский мир"

Ірина Зайцева довгі роки пропагувала в Луганську Росію і боролася проти української мови. Розповідала, що "українська держава навмисне гальмує інтелектуальний розвиток своїх громадян, примушуючи їх вчитися українською". І ось, нарешті, збулася мрія. Вчитися українською більше не потрібно. Ніхто більше не загальмовує інтелектуальний розвиток луганчан. Але Ірина Зайцева чомусь не поїхала в молоду республіку, а перебралася в Білорусь. Тепер бідоласі доводиться страждати вже не через українську, а білоруську мову.

Чомусь борці за "русский мир" завжди будують цей "русский мир" для інших, а самі тікають від нього подалі. Куди завгодно, аби тільки не в "молоді республіки" - хоч до Києва, хоч в Москву, хоч до Вітебська.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі