Через 66 років по смерті маніяка Сталіна Росією керує його зменшена копія

Покидьки продовжують панувати в країні

66 років тому здох один із найжорстокіших і найогидніших масових убивць у світовій історії. Джек Різник та Чикатило порівняно зі Сталіним - жалюгідні дилетанти. На його совісті мільйони жертв, замордованих найвитонченішими садистськими способами. Як і годиться маніякам, Сталін був однозначно не в собі і вбивав не тільки своїх реальних і потенційних ворогів, але найвідданіших прихильників, близьких родичів і щирих друзів.

Роль Сталіна у терорі була величезна. Недарма масові політичні репресії, страти, висилки припинилися разом з його смертю. Безумовно, сталінський терор був спадкоємцем ленінського, але Сталін надав йому нечуваний масштаб та ірраціональність навіть з погляду інтересів режиму.

Сталін був однозначно не в собі і вбивав не тільки своїх реальних і потенційних ворогів, але найвідданіших прихильників, близьких родичів і щирих друзів

Сталін відповідальний за жахливі початкові поразки і гекатомби жертв війни, яку назвав Великою вітчизняною. За свідоме знищення осередків європейської цивілізації на теренах колишньої російської імперії і створення там жорстокої східної деспотії. За багаторічне рабство народів країн "соціалістичного табору" і "республік" СРСР.

Список його злодіянь величезний. Усі їх тут не перелічити. Але найстрашніше, що і через 66 років по смерті Сталіна при владі в Росії стоїть його зменшена копія. Маленький Сталін не здатний змагатися зі своїм попередником числом жертв, але рівний йому за жорстокістю, злостивістю, ненавистю до свободи, культури, демократії, людських прав і гідності. І це теж, в якійсь мірі, "заслуга" Сталіна, який зрізав тонкий шар європейської еліти і висунув на її місце покидьків суспільства, які і через багато років по його смерті продовжують панувати в країні.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі