Бл*дство Maruv – не в панчохах і трусах

Питання в тому, де саме, кому саме і в який саме період життя своєї країни ти їх показуєш

Приголомшливо. Просто приголомшливо, яка кількість людей не розуміє, чому це бл*дство. Починають щось говорити про сценічний образ, про те, що не можна так називати заміжню жінку, про стиль та інше.

Друзі мої. Як виглядає Марув, якої довжини її спідниці і де закінчуються її панчохи - особиста справа Марув. Мене абсолютно не хвилює, скільки сантиметрів її попи видно з-під її одягу. Особисте, сексуальне життя - особиста справа кожного. Я абсолютно нічого не маю ні проти латексу, ні проти каблуків, ні проти тверка, танців на жердині і го-го гьорлз.

Але яке це має відношення до бл*дства?

Дмитро Кисельов взагалі в штанях і краватці ходить. Але не перестає при цьому бути еталонною фантастичною блд.

Дмитро Кисельов взагалі в штанях і краватці ходить. Але не перестає при цьому бути еталонною фантастичною блд

Тобто, якщо я зараз поїду в Мордор, проведу там ефір на "Первом канале" - ну, співаки співають, журналісти ведуть передачі - отримаю за це гонорар, скажу, що "воювати за мир, це як трахатись за невинність", а потім такий повернуся до Києва: "Душу й тіло ми положим", руку до серця, епічне обличчя і почну розповідати, який я український патріот і як люблю Україну - це не буде б*дством? Серйозно? Ок, я поїхав? Все вже норм?

А що стосується панчіх... Ну, якщо людям нормально, щоб їх представляла співачка в образі все тієї ж української доступною дівки, яка під час війни приїжджає в метрополію і розсовує там ноги - то це справа людей. Я ж не заперечую.

Особисто у мене викликає тільки одні асоціації - Жириновський, що бризкає слиною, з його "ваші жінки лежать в наших ліжках" і зовсім вже давно забуте, огидне, їхнє імперське, шовіністичне, зверхнє, ви вже вибачте, але слово "ліміта" - але справа ваша, повторюся.

Якщо ви вважаєте, що жінка, яка стає в пози перед окупантами зі смартфонами - і є сьогоднішній образ України, який треба представляти світові - ну, що я можу вдіяти...

Питання зовсім не в панчішках і трусиках.

Питання в тому, де саме, кому саме і в який саме період життя своєї країни ти їх показуєш.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі