Росіяни, війна прийшла до вас

Що обіцяв "великий Путін"? Рай? А ви йому і повірили?

Ні, все-таки не Каракас, росіяни. Пекло йде до вас. Воно уже облизує кожного з вас гарячим язиком полум'я. Ви так довго ховалися у підвалі психіатричної клініки, яку захопили божевільні, що тепер, коли буйні психи виламали всі двері, вам доведеться вийти в коридорчик. І, ступаючи навшпиньки, йти вздовж стінки, ухиляючись від ударів шприцами і гострими скальпелями.

У Самарі чоловік заступився за безпритульних собак і отримав кілька кульових і ножових поранень. "А раптом собаки - скажені? Раптом вони покусають нас, скрєпних?" - волають божевільні, не думаючи про те, що у нормальній країні безпритульних тварин просто немає. У нормальній країні їх не викидають на вулицю, там існують притулки, де створені всі умови для життя як двоногих - так і чотириногих.

А ще в нормальних країнах вбивці не приймають законів мовами, якими не володіють. Сенатора Рауфа Арашукова затримали на засіданні Ради Федерації. Його звинувачують у створенні організованого злочинного угруповання і причетності, як мінімум, до двох вбивств. Тобто, кримінальник і вбивця натискав на кнопочки, приймав закони, а потім, після арешту, зажадав перекладача, мотивуючи це незнанням російської мови. Сенатор, за неповагу до якого за новим законом іншого сенатора - Андрія Клішаса - можна буде "напоротися" на значний штраф або навіть 15 діб арешту. "Ми вас тут трохи повбиваємо, а ви не здумайте нас не поважати, а то боляче буде".

9% з усього складу Ради Федерації - офіційні карні злочинці

І яка різниця: конфліктував Арашуков з Кадировим чи цілувався? Цю верхню палату психічнохворих треба повністю ізолювати від прямоходящих хоча б через високий ступінь криміналізації. З членів верхньої палати 12 осіб вже засуджені, причому, один - за вбивство, ще один затриманий за звинуваченням у вбивствах, троє знаходяться в розшуку. У процентному відношенні до загальної кількості сенаторів виходить, що 9% з усього складу Ради Федерації - офіційні карні злочинці.

Росія спускається в пекло. У лікарні померла дочка члена ради руху "Открытая Россия" Анастасії Шевченко, яку звинувачують у першій в країні кримінальній справі про небажані організації. У 17-річної дівчини зупинилося серце. За день до цього вона потрапила в реанімацію з обструктивним бронхітом. Спочатку Анастасія Шевченко не могла відвідати дочку, оскільки перебувала під домашнім арештом, але пізніше отримала дозвіл від слідчого поїхати в лікарню і залишитися там до 18:00 1 лютого. Однак лікарі не дозволили матері навіть увійти в палату.

Росія спускається в пекло

У самої Шевченко 30 січня відбувся допит, на якому їй пред'явили звинувачення в "злочинному намірі". На мітингу торік у листопаді вона, бачте, "демонструвала символіку" з акції "Надоел", основною метою якої, як відзначається в постанові, була "дискредитація органів виконавчої влади". Ймовірно, символіка, яку демонструє Анастасія Шевченко, дискредитує Кремль більше, ніж смерть її 17-річної дочки. Чи менше? А, може, Шевченко ще звинуватять і в цій смерті, як "злочинний умисел для дискредитації органів влади"?

Система злетіла з котушок давно, але в останні тижні вона показує не тільки неосудність, але і позамежну жорстокість. Демонстративну, публічну, на весь світ. Немов, передчуваючи свій неминучий кінець, жадає залякати всіх своєю нелюдськістю. "Люди - наша нова нафта. Так давайте відіжмемо їх, виробимо, як нафтову свердловину. По-нашому, по-варварськи".

Лікарям швидкої допомоги Москви дали неофіційне розпорядження про скорочення відсотка госпіталізацій

Лікарям швидкої допомоги Москви дали неофіційне розпорядження про скорочення відсотка госпіталізацій. Розпорядження з'явилося на кількох московських підстанціях швидкої допомоги ще в кінці грудня 2018 року. Його озвучили на нарадах завідувачів та регіональних заступників головного лікаря. Щодня заступникам приходить розсилка статистики, і вони повинні звітувати за збільшення відсотка по кожному випадку на кожній підстанції. Ніякі виправдання і обґрунтування не приймають. Доходило до погроз і образ. Формулювання просте: "Скорочуйте, як хочете". Тепер, коли ці факти потрапили в пресу, головлікар Станцій швидкої допомоги Плавунов дав спростування, і негласно запустив серію перевірок в помсту за те, що відомчу інформацію розголосили. Ухилення від госпіталізації хворих - це одна з форм вбивства.

Росіяни, війна прийшла до вас під покровом шепоту про те, що "ми просто бомбимо в Сирії, нас немає на Донбасі, і взагалі - аби не було війни". А ось вона, отримуйте. З вами незримо воюють полчища клішасів і арашукових, кадирових і плавунових, сєчиних і путіних. Великих і маленьких, місцевих і федеральних, в костюмчиках і білих халатах, в бронежилетах і без них. А ви, тікаючи від прямих запитань, все чекаєте, коли по радіо засурмить який-небудь офіційний Левітан: "Сьогодні без оголошення війни з боку Кремля вийшла в бік населення ударно-окупаційна група фашистських загарбників".

Путінська братва вже провела основну зачистку ваших мізків і гаманців, вже пройшлася напалмом по вашій совісті і витрусила з вас всю душу

Не буде такого оголошення по радіо. І по телебаченню не буде. Путінська братва вже провела основну зачистку ваших мізків і гаманців, вже пройшлася напалмом по вашій совісті і витрусила з вас всю душу. І ви - поневолені і перелякані, сковзаєте уздовж зрешечених стін, несамовито шепочучи: "Тільки не мене, тільки не зараз, давайте не сьогодні".

О, затуркані і вгодовані москвичі, яких вічно ніщо "не торкнеться", які "поза політикою"! О, годувальники, що плазують уздовж незримої лінії фронту між совістю і страхом. Вас уже попередили про неминучі перебої з поставками продуктів через жорсткість правил руху вантажівок столицею? Зрозуміло, це - тривожний сигнал для шлунків печерних мешканців: хтось підспудно тисне на режим. Якщо реальна сила захоче обрушити фашистський "стабіліздець" - досить просто "не завезти їжу" в столицю - і рукотворний хаос забезпечений. Але, випустивши цього джина з пляшки, його буде неможливо загнати назад.

Що там вам обіцяв "великий Путін"? Рай? А ви йому і повірили? А дарма. Все, що він вивергає зі своєї пащі - треба трактувати з точністю до навпаки. Тому він не збрехав. Він пообіцяв вам Пекло. Туди і рушайте.

Оригінал і реквізити для підтримки проекту Sotnik-TV

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі