Російська влада молиться на танки. Сподіватись їм більше нема на що

Свята та обряди "релігії війни" замінюють традиційні християнські

Нова язичницька "релігія війни" стає в Росії державною. До культу перемоги, предків-воїнів, армії, кримської і сирійської агресії додалося поклоніння зброї. Причому, як новим міфічним надракетам, так і мощам старих танків. Черговою гучною подією в релігійному житті стала загальноросійська гастроль святих мощів танків T-34, які спеціально привезли з Лаосу.

Вангую. Наступним кроком танкошанувальників стануть ікони з Т-34 і путінськими чудо-ракетами у всіх храмах РПЦ. А далі віруючі у великий Танк-переможець почнуть молитися зброї. Новий "Отче наш" буде звучати приблизно так:

"Танк наш, МИГ наш и Сармат наш, сущие на небесах, земле и воде! Да святится имя Ваше; да приидет Царствие Ваше; да будет воля Ваша и на земле, как на небе; хлеб наш насущный дайте нам на сей день. Ибо Ваше есть Царство и сила и слава во веки. Крыминь".

Наступним кроком танкошанувальників стануть ікони з Т-34 і путінськими чудо-ракетами у всіх храмах РПЦ

А далі Путін за прикладом імператора Калігули, який ввів свого коня в римський сенат, в'їде на Т-З4 в священний синод РПЦ і зробить цей танк патріархом замість Гундяєва, який вийшов у тираж.

Сміх-сміхом, але свята та обряди "релігії війни" реально замінюють традиційні християнські. Влада вже буквально молиться на старі перемоги, міфічні ракети і сакральні танки. Мабуть, сподіватися їм більше нема на що і вони сподіваються на силу зброї, як на як на господа-бога.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі