РПЦ знайшла в інтернеті роги антихриста

Гундяєв дуже розумний маркетолог

Такий собі Гундяєв, що іменує себе Московським патріархом Кирилом, зазирнув в інтернет і буквально натрапив на величезні роги майбутнього антихриста, які стирчать звідти. "Всесвітня мережа гаджетів дає можливість здійснювати вселенський контроль над людським родом... Антихрист - це та особа, яка буде на чолі Всесвітньої павутини, що контролює весь людський рід", - з різдвяного інтерв'ю "патріарха".

Багато хто дивується, мовляв, зовсім з розуму старий вижив. Ні, заперечу, з ним все добре. Він дуже розумний маркетолог. Добре знає свою цільову аудиторію і адресно працює на неї. Здичавілі в ринкових джунглях радянські старі, диванно-пивні телепатріоти, замучені "світовою закулісою" конспірології, "жертви опромінення" з алюмінієвими мисками на головах, темні й агресивні обрядовірці - всі вони охоче повірять в подібну маячню. Послухавши таке, вони набагато швидше потягнуть в РПЦ свої кровні гроші, шукаючи захисту від всюдисущого інтернет-антихриста.

При Гундяєву Російська православна церква остаточно перетворилася в співтовариство "темних людей". Ось на них він і працює.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі