Ціна життя росіянина залежить від місця проживання

Москвич значно дорожчий за провінціала

У Росії - глибоко архаїчне станове суспільство. Навіть ціна життя людей залежить, як величина вири (грошовий штраф у Київській Русі. – Gazeta.ua) за "Руською правдою", від місця загиблого в неофеодальній ієрархії. Причому, крім приналежності до різних соціальних груп, велике значення має місце проживання.

Москвич значно дорожчий за провінціала. Передноворічні катастрофи зайвий раз це підтвердили. Держава (з регіональних бюджетів) виплатить за зламану ногу москвича в п'ять разів, а за хороший фінгал під оком у 2,5 рази більше, ніж за життя магнітогорця. У Москві всі, хто потрапив у лікарню в результаті обвалу пішохідного мосту в парку Горького отримають 500 тис. рублів. Ті, кому надали медичну допомогу без госпіталізації - 250 тис. рублів. А сім'ям загиблих в Магнітогорську виділять лише по 100 тис. рублів.

У Москві всі, хто потрапив у лікарню отримають 500 тис. рублів. А сім'ям загиблих в Магнітогорську виділять лише по 100 тис. рублів

Жителі регіонів у новій становій ієрархії стоять значно нижче за москвичів, які вже самим фактом столичного походження набувають привілейоване становище в неофеодальному суспільстві.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі