Американці мають дякувати Богові, що вибори в США не в юрисдикції нашого суду

Борислав Розенблат з Окружним адмінсудом порадували

Ну, нехай, можна дійсно знайти питання до нардепа Сергія Лещенка і голови НАБУ Артема Ситника (особливо до останнього) про поширення ними інформації про наявність імені Пола Манафорта в "чорній бухгалтерії" Партії регіонів.

Але, якщо в рішенні суду є уся та ахінея, що міститься в повідомленні прес-служби цього суду, то і прес-службу, і суд варто би ліквідувати за професійну нездарність.

Виявляється, за рішенням суду, оприлюднення в Україні інформації про Пола Манафорта мало наслідком втручання у вибори в США.

Тобто, слід розуміти, що в рамках позову безславно відомого нардепа Розенблата, український суд провів аналіз доказової бази, проаналізував перебіг президентської виборчої кампанії в США в 2016 році і визнав втручання в її перебіг з боку Лещенка і Ситника?

Вибори в США не можуть бути в юрисдикції українського суду. Не може апріорі окружний адмінсуд Києва виносити рішення стосовно тих виборів. І американці мають щодня дякувати за це Богові.

Далі, ще гірше. Дії Лещенка і Ситника по оприлюдненню інформації про Манафорта, на думку найгуманнішого і найправовішого суду в світі, мали негативні наслідки для зовнішньої політики України і завдали шкоди інтересам держави.

Цікаво, які докази мав український суд для того, щоб здійснити такий присуд?

Мені доводилось критикувати дії України, різних посадових осіб в контексті виборів у США в 2016 році. Але я давав політичні та професійні оцінки. Цікаво, які докази мав український суд для того, щоб здійснити такий присуд?

Ну, а фраза про втручання в зовнішню політику шляхом поширення інформації про Манафорта - це просто політико-правовий сюрреалізм.

Зовнішню політику в державі визначає президент, а реалізують органи виконавчої влади. Цікаво, яким чином нардеп Лещенко втрутився в роботу системи органів управління зовнішньополітичною діяльністю країни?

І що, якщо відтепер в Україні будь-яка заява, будь-кого на будь-яку тему матиме міжнародний резонанс, то це буде визнаватися втручанням у зовнішньополітичну діяльність?

Ще один суд, ще один нардеп, і ще одне судове рішення, що дискредитує Україну.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі