І "яструби", і "голуби" під мирним планом пропонують капітуляцію

В чому тоді між вами різниця?

Усі, абсолютно усі, майбутні кандидати у президенти України фактично мавпують Порошенків підхід, коли йдеться про окуповані Росією території.

І "яструби", і "голуби", усі вони говорять про мир як основу своїх намірів. Жоден з них досі не наважився поставити в центр уваги свободу, тобто волю і гідність. Саме тому жоден з них не наважується заявити відверту, але відповідальну позицію лідера, а саме: нам не потрібен Донбас на умовах Кремля; ми повернемо Донбас лише разом з Кримом; це станеться без жодних умов з боку Москви; Росія заплатить за все; доти, доки не виникнуть такі обставини, Донбас і Крим залишатимуться окупованими, а ми зміцнюватимемо Україну.

Жоден з них досі не наважився поставити в центр уваги свободу, тобто волю і гідність

Натомість ми чуємо від усіх сьогоднішніх фаворитів президентських виборів про "мирний план з "миротворцями", міжнародними перехідними адміністраціями, амністією і без реальної відповідальності Росії за збройну агресію та окупацію".

В такому разі це такий самий план капітуляції, як і в Порошенка. В чому тоді між вами різниця?! Питання аж надто важливе, щоб не звертати на нього увагу. Мало того, це основний маркер для того, щоб визначитися за кого будемо голосувати.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі