Від закону про "євробляхерів" найбільше виграли покупці дуже дорогих авто

Він не дасть бажаного соціального ефекту

Закон для "євробляхерів" і соціальна справедливість. Нові елітні авто подешевшали найбільше.

Як бачимо, недавно ухвалений закон не заспокоїв "євробляхерів". Що, зрештою, цілком прогнозовано. Бо більшості з них потрібна повна халява, а декому з них - привід для дебошу.

Більшості потрібна повна халява, а декому - привід для дебошу

Тепер про те, як новий закон вплинув на ринок нових авто. Вони також подешевшали. Але дорожчі автомобілі здешавшали істотно більше. Інфа від консультанта салону "Toyota". Corola подешевшала на 6 тис. грн, Camry на 15 тис. грн, а от позашляховик Land Cruiser аж на 250 тис. грн. Кажуть, що новий BMW X6 упав в ціні на 420 тис. грн.

Якщо це так, то від закону про "євробляхерів" найбільше виграли покупці дуже дорогих авто. Для них, правда, зниження ціни машин на 10-15 тис. дол. абсолютно непринципова подія. За потреби вони б і надалі купували їх за ті гроші, яких ці авто коштували раніше. Якраз ця категорія автовласників без проблем могла б платити у державний бюджет значно більше.

Як і прогнозувалося, закон не дасть бажаного соціального ефекту, але у бюджет за нові розкішні покупки не заплатять ті, хто зробив би це абсолютно безболісно для власного гаманця.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі