Кремль націлився на чергові українські території

Подарунки дідуся Вована

Дідусь старий, але він не піде, поки не почне ходити під себе. А ще у нього хороша пам'ять. Він поіменно згадає всіх, хто приповзав до нього з низьким проханням піти від великих справ. Він - месія, і будь-хто, хто спробує перешкодити його історичній місії, буде знищений.

Пообіцяти щось він пообіцяв, але Сталін теж свого часу кректав по-старечому: "Пора б і на спокій. Старий я став, про мемуаристику час подумати", а сам поглядав на всі боки: у кого там очі загорілися? Велику чистку вусатому людоїда завадила провести стара з косою. Прийшла в обнімку з Чейн-Стоксом і перервала дихання, залишивши подихати на обмоченном килимку. Але Путін мочитися не збирається: він планує мочити.

Військове загострення в Керченській протоці не вигідне Порошенку. Єдиний вигодонабувач від цієї стрілянини з тараном - Путін

Військове загострення в Керченській протоці не вигідне Порошенку. Єдиний вигодонабувач від цієї стрілянини з тараном - Путін, націлився на відторгнення чергових українських територій. Його план - відтіснити Україну від Азовського і Чорного морів, відрубати Харківську і Дніпропетровську області. Витівка "тітушні" в Одесі з побиттям депутата Анатолія Гриценка - також результат "розігріву ситуації", і в Кремлі планують довести її до хаотичної. Поки Путін сидить на троні - забудьте про мир в Україні. Вона так і буде палахкотіти, підпалювана зовні і грошима для продажного олігархату зсередини.

План - відтіснити Україну від Азовського і Чорного морів. І відрубати Харківську і Дніпропетровську області

Найбільше плюгавого старця хвилює питання: чи вистачить коштів для утримання персональної влади? Нафта невблаганно повзе вниз, і величезні гроші кинуті на утримання рубля. Путін особисто намалював цифри, вище яких рубль підніматися не повинен: 67 за долар, 76 - за євро. Набіулліна крутить Центробанківське фуете з останніх сил, але фонди-то не гумові. Нафтові магнати з'явилися до "царя" і накотили на нього бочку: "Роби що хочеш, батюшка, але ось ця сама бочка повинна коштувати 80, і ніяк не менше. Інакше - твої олігархічні вівці охляли, а хронічна нестача кормів змусить їх скинути овечі шкури, під якими ховаються "самі знаєте, хто". І в цій ситуації, царю, ніхто не зарадить - ні Бог, ні Трамп, ні Золотов, у якого і так розгорілася міжвідомча війна з ГРУ. Недарма ж своїх орлят літати вчив над кремлівськими баштами".

Ізраїль ломиться на європейський ринок зі своїм газом. Росія від своєї 40% частки поставок втратить половину

І варто було піти нафтососущим, як слідом приперлися ті, що дишуть газом, і вказали самодержцю на Ізраїль, який ломиться на європейський ринок зі своїм газом. І якщо це станеться - Росія від своєї 40% частки поставок втратить половину, що буде рівнозначно якщо не смерті самих "газозварників", то вже населенню - точно, бо на внутрішньому ринку ціни накрутили до такого рівня, при якому набагато простіше - відразу в рай.

Росіянам вже щосили дають практичні поради по телевізору: як пережити "ворожу блокаду". Програма "Доброго ранку" на Першому каналі вивела в ефір маркетолога Максима Маклая, який порадив ходити магазинами без дітей, щоб нащадки нічого не клянчили, в супермаркеті купувати товари тільки з нижніх полиць і виключно вітчизняні. Більше пальмового масла - ширша морда, більше горілки - ширша печінка. Пора також відмовитися від ковбаси, використовуючи замість неї запечене м'ясо. Ялинкові іграшки - дерев'яні - краще виготовити своїми руками, навіть якщо вони ростуть з дупи. Прикрасьте ними на новий рік кімнатні рослини. Фікус кращий за ялинку, він живий, і можна потім не викидати, а використовувати за новорічним призначенням щорічно - поки не минуть "роки суворих випробувань".

Магазинні пакети можна і випрати, а не купувати щоразу нові. До речі, прати краще вночі, коли електрика дешевша. Так переможемо, виживемо

Магазинні пакети можна і випрати, а не купувати щоразу нові. До речі, прати краще вночі, коли електрика дешевша. Так переможемо, виживемо при свічках. Що, в принципі, логічно, якщо вже відповзаємо в глибоку печеру геть від цивілізації. І взагалі: багато жерти - тільки зуби сточувати, тим паче їжа обіцяє подорожчати від 17% до 32%. Ляже на полицю і переможно повідомить: "Подорожчала я, тепер ходи і облизуйся, але слину не ковтай, а плюнь у бік Заходу. А дітлахам скажи, щоб вчилися писати листи батькові на фронт, бо війна скоро, від окопів не відкрутишся".

Населення Росії в предшоковом стані. Очікування, що Захід послабить економічний тиск, випарувалися. Всі чекають подальших потрясінь. І якщо для Путіна головне завдання - умовити Саудівську Аравію підвищити ціни на нафту і зустрітися з Трампом на полях саміту "Великої двадцятки", то для росіян питання виживання стало найпершим. Путін виживає поодинці, а росіяни - цілими сім'ями. Державна газонокосарка ріже їх нещадно, як траву на полі для олігархічного гольфу. Погляди нещасних "кульбаб" вгору: "Не ріж нас, годувальник, прямо зараз, завтра ми ще придамося як силос для твоїх опричників!".

У Путіна часу мало. Він націлився на тих, хто підштовхує його до відходу з політичної сцени

Але у Путіна часу мало. Він націлився на тих, хто підштовхує його до відходу з політичної сцени. Недарма в ЗМІ все частіше з'являються зливи компромату на вчорашніх улюбленців долі - єдиноросів. Творець "єдросовського" смітника Шойгу вже отримав завдання зліпити нову партію під чергові глобальні завдання, поставлені Путіним. Причому, в цю зграю остогидла "єдросня" вже не потрапить. "Спасителю Росії" потрібні нові обличчя. Він жадає позбутися всіх, хто мав сумніви в тяжку епоху. А найвідданіші вже отримують нагороди разом із царським благословенням - як Усманов зі своєю жіночкою, котра справно поставляє молодих і гнучких витівниць для кремлівського борделя.

Новий рік обіцяє бути суворим не по-дитячому. І дідусь Мороз прийде не до всіх. А до кого заявиться - той завиє від подарунків так, що Снігуроньку винесуть ногами вперед.

Реквізити для підтримки проекту Sotnik-TV і текст оригіналу - в Facebook

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі