Чи є українська влада в Одесі?

Можна швидко перевірити

Виникає питання до президента Петра Порошенка як до гаранта Конституції та ініціатора воєнного стану. Чи є влада в Одесі? Маю на увазі – українська. Є шанс швидко перевірити це. За умовами воєнного стану, задіявши за дорученням президента разом усі наявні чи необхідні сили. А поки що – терміново взяти місто під свій особистий контроль як головнокомандувача. Законних повноважень на це як раз вистачає.

У тому, що до нападу на Анатолія Гриценка можуть бути причетні проросійські структури, чиєю метою є дестабілізація всередині України, – не маю сумнівів. Просто не бачу в Україні інших інтересантів цього демонстративного злочину проти відомого політика, який бере участь у передвиборній кампанії.

В окупанта є чіткий плани на Одесу в разі повномасштабної агресії

У тому, що в окупанта є чіткий плани на Одесу в разі повномасштабної агресії, і вона у нас слабка ланка, також немає сумнівів. Саме час ввести там тимчасову військову адміністрацію і показати ворогу силу та рішучість держави. Бо це місто, чесно кажучи, давно на це чекає. Я би навіть сказав – закликає.

Також корисно забезпечити державну охорону усім потенційним учасникам виборів. І я би на їхньому місці не відмовлявся зі словами, що це буде стеженням. Усе насправді дуже серйозно. Гриценко зараз є очевидною метою для росіян. Не перевіряйте – повірте на слово.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі